NexyeR Napisano 12 Lipca 2017 #460536 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2017 (edytowane) Nick :Toichy Godzina, data zdarzenia: 14:15 Mapa:css_Cache Serwer:CS GO #5 STEAM_ID/IP: STEAM_0:4:782530304 185.12.20.244 Uzasadnienie: Bagowania nie ma końca Link do ss'ów z mini openingu z kopiowanych skrzynek: http://www72.zippyshare.com/v/9YfP2Mtx/file.html Edytowane 12 Lipca 2017 przez Aerwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 12 Lipca 2017 #460567 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2017 @Toichy możesz wyjaśnić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toichy Napisano 12 Lipca 2017 #460574 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2017 Dostalem od pawcia 50 skrzynek więc je otworzylem xd. Kto na serwerach teraz nie ma skrzynek i wszystkich skinow? Reset bylby milewidziany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 12 Lipca 2017 #460582 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2017 @Toichy zdajesz sobie sprawę, że w ten sposób niszczysz i dyskwalifikujesz serwer jak i swoją osobę? Przyczyniasz sie do powstawania bugów a nawet je wspomagasz w ten sposób co adminowi nie przystoi, czyż nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toichy Napisano 12 Lipca 2017 #460598 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2017 Przyczyniac sie do powstawania bugow sie chyba nie przyczyniam poniewaz tylko otwieram skrzynki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 12 Lipca 2017 #460600 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2017 @Toichy masz krótką pamięć czy nie czytasz ze zrozumieniem? Co Ci napisałem w tym temacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 14 Lipca 2017 #460811 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2017 @SUNN. @happy @Inte Tillgänglig Danke:* (Ania na zlocie :D) Dziwi mnie, że nawet ban Ciebie nie nauczył. Admin, który przyczynia sie do bugowania - zły admin. Śmieszne trochę, że odwiedzając temat nie wykazujesz się ochotą na napisanie wyjaśnień. Olewanie obowiązków admina skoro, ktoś wyżej prosi Cie o wypowiedź, a Ty to omijasz szerokim łukiem świadczy tylko o Tobie i podejściu admina do sytuacji. Dnia 12.07.2017 o 19:47, Toichy napisał: Przyczyniac sie do powstawania bugow sie chyba nie przyczyniam poniewaz tylko otwieram skrzynki.. Czytanie ze zrozumieniem się kłania z powyższego tematu, który przytoczył @SUNN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RMSZ|Szczepan Napisano 14 Lipca 2017 #460828 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2017 @Bezzi ◕‿◕ Moim zdaniem temat powinien zostać zamknięty,skrzynki dostał otworzył ale był reset więc jakie to ma znaczenie na obecną chwilę ? "Co było a nie jest nie pisze sie w rejestr" Pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 14 Lipca 2017 #460837 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2017 49 minut temu, RMSZ|Szczepan napisał: Moim zdaniem temat powinien zostać zamknięty,skrzynki dostał otworzył ale był reset więc jakie to ma znaczenie na obecną Nie zastosował się do poleceń administracji mimo że już wcześniej dostał za to bana. Reset nic tu nie zmienia, bo nikt o tym kiedy reset będzie nie wiedział. @Toichyis zapraszam do wypowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RMSZ|Szczepan Napisano 14 Lipca 2017 #460842 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2017 (edytowane) Ale juz nie ma tych skrzyn,nikomu ich nie da ani nie będzie gral tymi skinami. Jak dla mnie nie ma co drążyć tematu,ale to nie ode mnie zależy. Jakieś ostrzeżenie albo coś w tym stylu. Edytowane 14 Lipca 2017 przez RMSZ|Szczepan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toichy Napisano 14 Lipca 2017 #460843 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2017 No co tu dużo gadać, dostałem, otworzyłem. Teraz to już nie ma może większego znaczenia. Mój błąd. Na przyszłość pomyśle 3 razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 14 Lipca 2017 #460913 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2017 7 godzin temu, Toichy napisał: No co tu dużo gadać, dostałem, otworzyłem. Teraz to już nie ma może większego znaczenia. Ma znaczenie, bo zignorowałeś polecenie administracji. Pisałem Ci w poprzednim temacie - dostaniesz skrzynki, nie otwierasz ich tylko co najwyżej zgłaszasz administracji/banujesz bugującego. A dzięki temu otwieraniu free skrzyneczek, poszła fama do mnie na PW że admin jawnie sobie skrzynki nabija. Przypominam, że już dostałeś za to perma i lapło Ci się że nikt Ci go nie zostawił, dlatego otrzymujesz +1 ostrzeżenie w dziale admina. Gdyby to był pierwszy raz - ok jeszcze jeszcze jakoś by CI się upiekło. Ale serio, drugi raz robić to samo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 14 Lipca 2017 #460914 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi