czejsc_Dawit Napisano 13 Lipca 2017 #460752 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2017 nick: czejsc_Dawit_jestem_a_ty? mapa: nieznana godzina/data: nieokreslone uzasadnienie: wchodzac na serwer wyskakuje informacja ze mam bana mimo ze nie gralem gdzies z 3 tyg. przed przerwa wszystko bylo ok , takze nie wiem dokladnie o co moze chodzic [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Golob Monii [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 263775950 ' [AMXBans] Your IP : ' 37.47.45.182 ' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 13 Lipca 2017 #460765 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2017 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi