Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Prosiłbym o dodanie następujących map do serwera:

as_orlig

cs_747

de_cebble

de_militia

de_poland

de_lidl

de_tesco

de_piranesi

cs_italy

aim_map (do małych map)

de_minidust (też do małych)

de_rats_2001

de_mirrage

de_tuscan

Wiem trochę typ map napisałem jakby wszystkie zostały dodane (reset się zbliża) byłoby super, połowa też świetnie, każda dodatkowa mapa będzie plusem wypisałem tylko kilka na prawdę popularnych i podstawowych map cs'a.

Napisano

Niektóre mapy nie nadają sie do grania ich na codzie ;) mówię tu głównie o mapach takich jak milita, mirage, tuscan czy cbble.

Rats na + bo w sumie tego typu mapy gracze lubią grać, aim_map na codzie?  XDDD Serio..... to w ogóle nie pasuje. Italy jak najbardziej ;) Jest to fajna mapa na hosty - przydałaby się do misji bo najczęściej misje z hostami robi sie na mape cs_max bo na innej nie masz możliwości. Orlig, 747 poland nie grałem, więc sie nie wypowiem.

• Opiekun Sieci
Napisano (edytowane)

Już tyle razy przerabiacie temat z mapami i nie dociera do was fakt, że będą niegrane. Po co więcej skoro i tak skończy się na 5 podstawowych minimum. Tak było i jest np. z trainem czy nuke. Osobiście zgodziłbym się tylko za italy, militią i ewentualnie cbble. Reszta map totalnie na - i nie pasują do tego coda. Podsumowując kiedyś przerabiałem temat map z Aquaxem i trzymam się mocno tego, że takie mapy są zbędne. Pozdrawiam.

Edytowane przez breed
Napisano

Oczywiście nic nie będzie grane w ogóle, a to że Cebble, lidl czy italy na innych serwerach nawet cod 400 są często grane, ale oczywiście Cebble nie pasuje w ogóle do cod'a, ale skoro Poland czy 747 ktoś nie zna to i Cebble na coda nie pasuje

Napisano

Po kolei:

as_orilig - 5 graczy wychodzą i nie grają 

cs_747 - wychodzą gracze bo nie znają mapy i odechciewa się gry

de_cbble - mapa fajna ale na chwile, szybko nudna bo za łatwa dla CT

cs_milita - mapa monotona, można pomyśleć przystosowana w sumie trochę pod COD

de_poland - nie nadaje się za bardzo na COD

de_lidl - była nie raz mapa na COD i ludzie dużo narzekają i na pewno wyjdą z serwera

de_tesco - w sumie to samo co de_lidl

de_piranesi - w sumie nie jest zła mapa można spróbować.

aim_map - odpada na COD w życiu. 

de_minidust - do 6 graczy max można ale szybko się znudzi dust

de_rats_2001- idealna mapa na COD

de_mirage- odpada nie jest do COD mapy

de_tuscan - monotona mapa gdzie wszedzie wywalają. Dużo ludzi narzeka na mapę bo jest durna. 

Z tych map dałbym cs_milita, de_piranesi i de_rats_2001

Propozycje, oceny? 

Napisano
5 godzin temu, happy napisał:

Z tych map dałbym cs_milita, de_piranesi i de_rats_2001

Propozycje, oceny? 

Z tego co pamiętam to te 3 mapy były kiedyś na COD, chociaż do ratsa nie jestem pewien bo nie wiem czy to ta wersja mapy o której myślę, ale jestem jak najbardziej na tak za tymi mapami :)

Napisano

Jak na moje najlepiej by było wgrać Ratsa i tyle. Jest to jedyna słuszna mapa bo tak jak pisał @^^RYBSON^^

Te mapy były na serwie ale trzeba sie zastanowić czemu były usunięte. ?

Ja jak narazie sie gram na serwie z powodów braku komputera i problemów własnych więc nie wiem jak sie sprawa ma, ale rats jest często wybieraną mapą więc czemu by nie dodać jeszcze jednej wersji tej mapy?

• Opiekun Sieci
Napisano

Mapy owszem można wgrać, ale ze swoich doświadczeń wiem, że będzie tak jak napisałem. 

Poza tym rats_1337 to nie to samo co rats_2001, więc drogi Mariuszku niektórzy już mogą nie znać tej mapy, bo nie jest popularna jak 1337. ;)

Piranesi każdy proponuje wgrać, a potem nikt jej nie gra. Nieraz sam wgrywałem i widziałem tego efekty.

Militię grają, także do niej nic nie mam.

Graczy przyciąga monotonność. :D

Napisano

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.
Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...