koksy Napisano 15 Lipca 2017 #461216 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2017 Prosiłbym o dodanie następujących map do serwera: as_orlig cs_747 de_cebble de_militia de_poland de_lidl de_tesco de_piranesi cs_italy aim_map (do małych map) de_minidust (też do małych) de_rats_2001 de_mirrage de_tuscan Wiem trochę typ map napisałem jakby wszystkie zostały dodane (reset się zbliża) byłoby super, połowa też świetnie, każda dodatkowa mapa będzie plusem wypisałem tylko kilka na prawdę popularnych i podstawowych map cs'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`KinG` Napisano 16 Lipca 2017 #461236 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2017 Niektóre mapy nie nadają sie do grania ich na codzie mówię tu głównie o mapach takich jak milita, mirage, tuscan czy cbble. Rats na + bo w sumie tego typu mapy gracze lubią grać, aim_map na codzie? XDDD Serio..... to w ogóle nie pasuje. Italy jak najbardziej Jest to fajna mapa na hosty - przydałaby się do misji bo najczęściej misje z hostami robi sie na mape cs_max bo na innej nie masz możliwości. Orlig, 747 poland nie grałem, więc sie nie wypowiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 16 Lipca 2017 #461249 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2017 (edytowane) Jestem jam najbardziej za Lidlem! Tam zawsze największą beka była z niewidkami . A co do reszty to mi to obojętnie zagram na każdej Edytowane 16 Lipca 2017 przez RYBSON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 16 Lipca 2017 #461253 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2017 nie ma tez co szalec z mapami bo i tak beda grane tylko westy i eldorado ale mirage czy italy chetnie bym zobacxyl na serwerze Born i Gormit lowca kotow dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PodajeHazloOkon Napisano 16 Lipca 2017 #461292 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2017 orlig, 747, cebble, poland, lidl, tesco i italy jak najbardziej na ++++ Ciekawie mogłoby sie na aim_map grać przy 6 osobach w sumie Co do reszty neutral zagram na każdej jak będzie potrzeba :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 16 Lipca 2017 #461309 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 16 Lipca 2017 (edytowane) Już tyle razy przerabiacie temat z mapami i nie dociera do was fakt, że będą niegrane. Po co więcej skoro i tak skończy się na 5 podstawowych minimum. Tak było i jest np. z trainem czy nuke. Osobiście zgodziłbym się tylko za italy, militią i ewentualnie cbble. Reszta map totalnie na - i nie pasują do tego coda. Podsumowując kiedyś przerabiałem temat map z Aquaxem i trzymam się mocno tego, że takie mapy są zbędne. Pozdrawiam. Edytowane 16 Lipca 2017 przez breed Gormit lowca kotow i Master dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksy Napisano 16 Lipca 2017 Autor #461384 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2017 Oczywiście nic nie będzie grane w ogóle, a to że Cebble, lidl czy italy na innych serwerach nawet cod 400 są często grane, ale oczywiście Cebble nie pasuje w ogóle do cod'a, ale skoro Poland czy 747 ktoś nie zna to i Cebble na coda nie pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 17 Lipca 2017 #461434 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2017 Po kolei: as_orilig - 5 graczy wychodzą i nie grają cs_747 - wychodzą gracze bo nie znają mapy i odechciewa się gry de_cbble - mapa fajna ale na chwile, szybko nudna bo za łatwa dla CT cs_milita - mapa monotona, można pomyśleć przystosowana w sumie trochę pod COD de_poland - nie nadaje się za bardzo na COD de_lidl - była nie raz mapa na COD i ludzie dużo narzekają i na pewno wyjdą z serwera de_tesco - w sumie to samo co de_lidl de_piranesi - w sumie nie jest zła mapa można spróbować. aim_map - odpada na COD w życiu. de_minidust - do 6 graczy max można ale szybko się znudzi dust de_rats_2001- idealna mapa na COD de_mirage- odpada nie jest do COD mapy de_tuscan - monotona mapa gdzie wszedzie wywalają. Dużo ludzi narzeka na mapę bo jest durna. Z tych map dałbym cs_milita, de_piranesi i de_rats_2001 Propozycje, oceny? Born i RYBSON dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 17 Lipca 2017 #461446 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2017 5 godzin temu, happy napisał: Z tych map dałbym cs_milita, de_piranesi i de_rats_2001 Propozycje, oceny? Z tego co pamiętam to te 3 mapy były kiedyś na COD, chociaż do ratsa nie jestem pewien bo nie wiem czy to ta wersja mapy o której myślę, ale jestem jak najbardziej na tak za tymi mapami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`KinG` Napisano 17 Lipca 2017 #461450 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2017 Jak na moje najlepiej by było wgrać Ratsa i tyle. Jest to jedyna słuszna mapa bo tak jak pisał @^^RYBSON^^ Te mapy były na serwie ale trzeba sie zastanowić czemu były usunięte. ? Ja jak narazie sie gram na serwie z powodów braku komputera i problemów własnych więc nie wiem jak sie sprawa ma, ale rats jest często wybieraną mapą więc czemu by nie dodać jeszcze jednej wersji tej mapy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 17 Lipca 2017 #461464 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 17 Lipca 2017 Mapy owszem można wgrać, ale ze swoich doświadczeń wiem, że będzie tak jak napisałem. Poza tym rats_1337 to nie to samo co rats_2001, więc drogi Mariuszku niektórzy już mogą nie znać tej mapy, bo nie jest popularna jak 1337. Piranesi każdy proponuje wgrać, a potem nikt jej nie gra. Nieraz sam wgrywałem i widziałem tego efekty. Militię grają, także do niej nic nie mam. Graczy przyciąga monotonność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gustaw Napisano 21 Lipca 2017 #462389 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi