Sitman Napisano 16 Lipca 2017 #461316 Napisano 16 Lipca 2017 Nick: Sitman Wiek: 15.5 Doświadczenie (w byciu adminem): Doobre Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6-7/10 Staż w CS-sie: ponad 5lat Steam/NonSteam: NonSteam, bedzie kupowany Steam Dlaczego Ty: Chce pomóc serwerowi, gdyż jak gram, słyszę dz dzieci które gadają przez mikro, ktoś cheatuje, wyzywa, chce temu zapobiec Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: od kilku do kilkunastu godzin Kontakt: GG,PW Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Sitman/91.224.117.52:27140/
NexyeR Napisano 16 Lipca 2017 #461323 Napisano 16 Lipca 2017 (edytowane) 55 minut temu, Sitman napisał: Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: od kilku do kilkunastu -Masz po 20 minut dziennie, więc niezłe kilka godzin dziennie. 55 minut temu, Sitman napisał: Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6-7/10 -Jestem bardzo ciekaw twojego 6/7, ciekawe czy umiesz zmieniac ustawienia serwera z poziomu konsoli... Pozatym adminem byłeś napewno dawno jak wspomniałeś w poprzednim podaniu "przed rozwaleniem komputera byłem adminem na 2 serwerach", więc nawet nie wiadomo kiedy. Tym bardziej śmiem wątpić w twe umiejętności. 55 minut temu, Sitman napisał: Dlaczego Ty: Chce pomóc serwerowi, gdyż jak gram, słyszę dz dzieci które gadają przez mikro, ktoś cheatuje, wyzywa, chce temu zapobiec -Naprawdę ciężko trafić na moment kiedy nie ma admina, kiedy gra się po 20 minut na serwerze, a ja sam w tym tygodniu mam rozegrane 30h, a są jeszcze admini, więc jakie byś musiał mięć szczeście by trafić na okres bez adma na serwie. 55 minut temu, Sitman napisał: Wiek: 15.5 - W poprzednim podaniu miałeś 14 lat, a podanie składałeś 3 miechy temu więc napiszę tylko x D 55 minut temu, Sitman napisał: Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Sitman/91.224.117.52:27140 Twoje GT nie powala, grasz niecałe 2 tygodnie regularnie, a twoje ostatnie podanie odrzucono bo 7 h w tygodniu nie wyrobiłeś i tym razem nie wiele ci brakuje. - Od siebie dodam że z adminami żadnego kontaktu nie masz, typu Ts3 ( no chyba że spotykasz nas na serwerze. - Nikogo nie zgłaszasz na u@ i jeszcze narzekasz ? Jeśli słyszysz dziecko na mikro to napisz np. Mi to na u@ i wtedy przejde do twojego teamu i zobacze czy rzeczywiście jakieś dziecko się drze. - Poprzednie podania skopiowałeś od Jelfy co jest dla mnie nie do zrozumienia. - Nie masz 16 lat co jest punktem regulaminu, ale ja mam np. 15, natomiast po twoich poprzednich i po tym podaniu wnioskuje, że nic się nie zmieniło po 3 miesiacach i na ten wymóg można "przymknąć oko", jednak jak widze co ty robisz to do jakiejś dorosłości ci daleko... Podsumowując dla mnie ogromne NIE. Edytowane 16 Lipca 2017 przez Aerwo
Shoarama ^^ Napisano 16 Lipca 2017 #461338 Napisano 16 Lipca 2017 -aktywnosc -kultura Jak sie kiedyś pytałem coś to odpowiedziales cos w stylu odkad nie mam admina bede ciagle wyzywal Takze na NIE
happy Napisano 17 Lipca 2017 #461427 Napisano 17 Lipca 2017 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
1
1
1
Popularne Dni
16 Lip
4
17 Lip
1
Najaktywniejsi w tym temacie