NexyeR Napisano 18 Lipca 2017 #461620 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2017 (edytowane) Chciałbym zgłosić gracza Shrek, który jest bardzo toksyczny (Przykłady:http://www36.zippyshare.com/v/gXx0Lb6m/file.html) (upsik dodałem 2 ssy z kultury innych graczy :P) Baguję on także modele postaci kładąc repliki obok graczy uniemożliwiając im jakikolwiek ruch, mimo iż dostał już za to bana od @Just NoOne : http://www47.zippyshare.com/v/SjuTR55H/file.html Nienawidze takich graczy, lecz decyzje co z nim zrobić zostawiam wam . Edytowane 18 Lipca 2017 przez Aerwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 18 Lipca 2017 #461623 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2017 Szybciej będzie jeśli dasz na niego dowody w dziale "zgłoś cheatera". Wtedy ktoś z ubt szybko się nim zajmie. Możesz też na sb pisać przecież ja często siedzę to bym wszedł i się nim zajął, ale teraz to tylko czekać na kogoś kto się tym zajmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksy Napisano 18 Lipca 2017 #461661 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2017 Co Ty ziomuś adminem jesteś i nie wiesz gdzie zgłaszać takie rzeczy? @happy, @SUNN. #URLOP proszę o przeniesienie tematu to raczej temat dla UBT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NexyeR Napisano 18 Lipca 2017 Autor #461662 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2017 @koksyA czy ja zgłaszam cheatera ? Gdyby to było demko to ok, zgodze się, ale jeśli uważasz ten temat za godny by zawracać głowe UBT tym to ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksy Napisano 18 Lipca 2017 #461663 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2017 Widzisz w takim przypadku zapisujesz ip i Steam ID delikwenta i spokojnie UBT się nim zajmie, ja na jakiej podstawie mam teraz zbanować jak ktoś wejdzie na nicku Shrek? Nie wiem jakie ma ip, steam ID. Pod tym samym nickiem może wejść masa osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 18 Lipca 2017 #461664 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2017 Takie tematy proszę pisać w dziale zgłoś czitera lub skargi i problemy stosując sie do wzoru. Z samego demka możemy wyciągnąć jedynie nick, jeśli zdobędziesz SID bądź IP napisz temat w ODPOWIEDNIM DZIALE. RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 18 Lipca 2017 #461665 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi