ScoobyDoo Napisano 23 Lipca 2017 #462749 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 Ja bym go wywalił. Z pracownika nie będzie zawodnika... stara poczciwa prawda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 23 Lipca 2017 #462773 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 2 godziny temu, ScoobyDoo napisał: Ja bym go wywalił. Z pracownika nie będzie zawodnika... stara poczciwa prawda. Totalnie nie rozumiem Twojego przekazu. Moim zdaniem Szczęsny nie mógł wybrać lepiej wystarczy na to spojrzeć z racji samych zarobków. Kto by nie chciał zarabiać tyle grzejąc ławe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 23 Lipca 2017 Autor #462778 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 25 minut temu, Bezzi napisał: Totalnie nie rozumiem Twojego przekazu. Moim zdaniem Szczęsny nie mógł wybrać lepiej wystarczy na to spojrzeć z racji samych zarobków. Kto by nie chciał zarabiać tyle grzejąc ławe Ambitny piłkarz by nie chciał, szczęsny ma ambicje i będzie pierwszym bramkarzem, tylko musi zaczekać. 2 godziny temu, ScoobyDoo napisał: Ja bym go wywalił. Z pracownika nie będzie zawodnika... stara poczciwa prawda. Barcelona na tym dużo straci, nie ma zawodnika którego barcelona mogła by kupić za pieniądze ze sprzedaży neymara który by go godnie zastąpił. Wątpie aby chcieli go oddać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 23 Lipca 2017 #462779 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 Cierpliwość to cnota chociaż i tak wiemy, że kasa robi tu największą rolę. Trzymam kciuki żeby wyszedł z tego dołka i pokazał swoją klasę, która posiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 23 Lipca 2017 Autor #462782 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 10 minut temu, Bezzi napisał: Cierpliwość to cnota chociaż i tak wiemy, że kasa robi tu największą rolę. Trzymam kciuki żeby wyszedł z tego dołka i pokazał swoją klasę, która posiada. Jakiego dołka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 23 Lipca 2017 #462783 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 Teraz, HaZarD napisał: Jakiego dołka? Tego, który pokazał w Arsenalu gdzie jego drużyna nie wygrała Ligi To mam na myśli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 23 Lipca 2017 Autor #462784 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 3 minuty temu, Bezzi napisał: Tego, który pokazał w Arsenalu gdzie jego drużyna nie wygrała Ligi To mam na myśli Przecież szczęsny grał w romie, na wypożyczeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 23 Lipca 2017 #462785 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 1 minutę temu, HaZarD napisał: Przecież szczęsny grał w romie, na wypożyczeniu To niezła wtopa. HaZarD dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksy Napisano 23 Lipca 2017 #462818 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 No z tego co czytałem o Neymarze to tam jak zwykle z jego strony o kasę chodzi podobno od PSG on chciał 100 mln za podpis, a jego stary 50 mln prowizji od transferu cenią się chłopaki, a skończy się pewnie podwyżką i jakąś lewą kasą pod stołem jak co roku Co do Danilo i City nie bardzo rozumiem ten transfer dopiero kupili Walkera, który gra na tej samej pozycji za rekordową kasę, a teraz jeszcze Danilo jakby nie patrzeć rezerwowego piłkarza Realu biorą za ponad 30 mln. Kolejny raz polityka transferowa wygląda na taką bez ładu i składu oraz kolejny raz Anglicy przepłacają i jedyne jakich piłkarzy mogą wyciągnąć z Realu czy Barcelony to rezerwowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 24 Lipca 2017 Autor #462964 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2017 Neymar podobno zostaje https://twitter.com/3gerardpique se queda-zostaje. city jak zwykle wydaje hajs, 30 mln za rezerwowego realu madryt, w którym grał mocno średnio, no nie, tak sie interesów nie robi. Florek ma głowe do robienia hajsu, a Zizu potrafi ustawić zespół, mam wrażenie ze real będzie jeszcze długo dominował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 24 Lipca 2017 Autor #462973 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2017 (edytowane) https://www.transfermarkt.pl/benjamin-mendy/profil/spieler/157495 To co robi city, to jest niszczenie rynku, patrzcie za jaki hajs przechodzil do AS MONACO a za ile do city, no jaja niesamowite. Edytowane 24 Lipca 2017 przez HaZarD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksy Napisano 24 Lipca 2017 #462975 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2017 Tym bardziej, że Floro w porównaniu do pierwszego podejścia do Realu politykę zmienił, kupił paru Galacticos, ale teraz ściąga młodych zdolnych, a pierwszy skład wygląda kozacko, do tego taki Asensio czy Ceballos mają się od kogo uczyć. Kwestia do tego rotacji gdzie każdy dostaje szanse i kombinowania z ustawieniem bo ZZ nie trzyma się sztywno jednej formacji jak Mou czy Guardiola. Obrona LM mówi sama za siebie. Co do angielskich transferów to jest w ogóle śmiech to czasem wygląda tak jakbyś dał kasę 5 latkowi i oni też tak kupują na łapu capu z nadzieją, przecież był drogi to musi być dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 30 Lipca 2017 Autor #463937 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2017 (edytowane) Ale jaja z tym neymare, teraz juz podobno na 100% odchodzi, odwolanie spotkanie z fanami itd, a myslalem ze zostanie. jak by ktos nie widział gg wp Edytowane 30 Lipca 2017 przez HaZarD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksy Napisano 30 Lipca 2017 #464008 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2017 No ja czytałem też, że podobno się z kolegami z drużyny pożegnał i odchodzi, w Barcelonie też zdenerwowani bo woleliby, żeby jak już ma odchodzić odszedł jak najszybciej więcej czasu wtedy na adaptacje i w ogóle kupno nowych zawodników. Podobno Neymar z ojcem czekają do końca miesiąca bo mają dostać 23 czy 24 mln za poprzednie przedłużenie umowy i potem mają czmychnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 2 Sierpnia 2017 Autor #464529 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2017 (edytowane) No i saga transferowa się kończy https://www.instagram.com/leomessi/ ciekaw jestem kim go teraz zastąpią deulofeu? XD Edytowane 2 Sierpnia 2017 przez HaZarD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksy Napisano 3 Sierpnia 2017 #464714 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 (edytowane) Zastąpić się go nie da o ile na boisku może jeszcze jakoś to zrobią chociaż na pewno nie jednym zawodnikiem, ale straty marketingowe czy po prostu to jak upokorzył ich szejk tego łatwo nie nadrobią. Neymar się nawet z kolegami już pożegnał Edytowane 3 Sierpnia 2017 przez koksy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 3 Sierpnia 2017 Autor #464734 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 (edytowane) moneymar jak osiągnie tam cos więcej niż mistrzostwo francji i król strzelców to... a nie nie osiągnie. Edytowane 3 Sierpnia 2017 przez HaZarD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adasiek Napisano 5 Sierpnia 2017 #465024 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2017 James z Realu do Bayernu A co się dzieje z tym Mbappe ?? Bo ja już nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 5 Sierpnia 2017 Autor #465079 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2017 james to juz dawno a mbappe pewnie zostanie, tak byłoby najlepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 8 Sierpnia 2017 Autor #465755 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2017 Tak patrze na ten superpuchar europy, jak ten matic boli, chelsea jeszcze będzie za nim płakać, oni zawsze muszą oddać kozak grajka do ligowego rywala... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 8 Sierpnia 2017 #465766 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2017 Dnia 30.07.2017 o 05:00, HaZarD napisał: jak by ktos nie widział gg wp Nawiąże do tego wideo i będę szukać korupcji w piłce nożnej Przecież on widział, że bramkarz jest wysunięty kto tak podaje? Tym bardziej jak widać na wideo ma 4 opcję albo podać do kolegi nr 1, 2, 3, albo przelobować bramkarza xD. Gol wygląda jak z 6 ligi polskiej Co do transferów jak mówią media o Neymarze chce on wyjść z cienia Messiego, a każdy wie, że chodzi tylko o kasę z PSG szejkowie robią co chcą Moneymar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 8 Sierpnia 2017 Autor #465781 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2017 i tak wygrali 2;1 więc co za róznica, ale pośmiać się można :> co do neymara to za pare lat w realu 100% legit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 14 Sierpnia 2017 Autor #466713 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2017 i te komentarzyki na forach kibiców barcelony xD paulhinio is comming. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi