Hajka^^^^ Napisano 26 Lipca 2017 #463368 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2017 Wzór podania: Nick: Hajko^^^^ Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): Jeżeli chodzi o adminowanie to duże. Miałem dużo razy admina. Wiem na czym to polega. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5 Staż w CS-sie: 12 dni Steam / NonSteam: NS Dlaczego Ty: onieważ widziałem,że mało jest adminów którzy naprawdę dobrze ogarniają nie ucielają odp. jak się im zadaje pytania i nadurzywają adminów. Ja chcę dawać przykład i pomóc rozwinąć się temu serwerowi. Niestety niektórzy admini nie potrafią nawet ocenić czy ktoś ma czity czy nie mi to nie sprawia problemu . Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: oko 5h czasem więcej Kontakt: gg,fb,nk Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaraza:)! Napisano 26 Lipca 2017 #463372 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2017 Nie rozumiesz po polsku kolego??? Po odrzuceniu podania musisz poczekać 14 dni do następnego!!! Do zamknięcia: @Ania ;) @Inte Tillgänglig Danke:* .Spr!Nt^^ i Byle_jaki_nick dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Byle_jaki_nick Napisano 26 Lipca 2017 #463373 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2017 @Malu @Ania ;) @Inte Tillgänglig Danke:* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 26 Lipca 2017 #463388 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2017 Posiadasz na koncie 3 aktywne warny. Odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 26 Lipca 2017 #463389 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2017 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi