Tomass ツ Napisano 27 Lipca 2017 #463613 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2017 Witam.Moją propozycją jest dodanie nowych rsów na serwer bo leci w kółko jedno i to samo.Sam zrobiłem nową paczkę i wystarczy tylko wrzucić jeśli będzie pozwolenie Rski by Tomasik.rar Inte Tillgänglig Danke:* dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 29 Lipca 2017 #463864 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2017 RoundSoundy ściągnęłam i wrzucę na serwer maksymalnie do dnia jutrzejszego. Dzięki Tomasku i w razie wu jakbyś mógł to podrzuć mi jeszcze tracklistę w notatniku. Tomass ツ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 29 Lipca 2017 #463865 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi