ŚLEPY Napisano 30 Grudnia 2015 #375665 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 Nick: ślepy czy niewidomy ? Wiek: 34 Doświadczenie (w byciu adminem): coś tam kiedyś... Znajomość AMXX (W skali 1-10): stawiałem boxy pod cs'a od zera więc raczej dycha Staż w CS-sie: prawie od początku istnienia Steam / NonSteam: steam Dlaczego Ty: jestem ślepy i mam psa przewodnika, dwa koty i świnkę morską ! Po za tym coś tam umiem a jak gram często admina nie ma jak odpaleńce biegają... Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: godzinka albo dłużej Kontakt: steam/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sufficient Napisano 30 Grudnia 2015 #375631 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 Często widuję Cię na serwerze, aktywny, niekiedy zgłasza czitów. takie małe tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuKa Napisano 30 Grudnia 2015 #375735 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 No proszę co za niespodzianka Masz moje tak. - wiek - aktywność - steam Chyba nie ma osoby, która ślepego by nie znała ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ern` Napisano 30 Grudnia 2015 #375824 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 Często prowokujesz(jeśli to TY, bo wiele ślepych jest i ciągle z innym nickiem), ale mimo wszystko jestem na tak, nie wiem czemu, chyba po prostu Ci zaufałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*AnGeLa* Napisano 30 Grudnia 2015 #375831 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 Czekam na formalna sprawę gametrackera. Przy okazji masz moje małe tak. Widuje na serwerze,do tej pory gracz bezproblemowy ,a grono nam się trochę ukróciło. Wiec potrzebujemy rak do pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŚLEPY Napisano 31 Grudnia 2015 Autor #375871 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2015 Cześć z tym gametrackerem to trochę problem... obiecuję już nicku nie zmieniać ;d http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27026/top_players/?query=%C5%9ALEPY&searchipp=25#search + http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27026/top_players/?query=%C5%9Blepy :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyubov Napisano 31 Grudnia 2015 #375928 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2015 hahahah ślepy jak już wspomniała Angela grono adminów troszeczkę nam zmalało, a pracy jest dużo i chętnie bym zobaczyła Ciebie w roli admina. Co do nicku to wybierz sobie jeden i taki zostaw . Mam nadzieję, że nie będziesz kolejnym krecikiem Podanie akceptuje i zapraszam na priv w celu dopełnienia formalności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyubov Napisano 31 Grudnia 2015 #375929 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi