gaben Napisano 1 Sierpnia 2017 #464275 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2017 Mam pytanie w imieniu 2 kolegów bo gdy próbują wejść na 1 z serwerów cs go mod 3 v4 i wpisują dobre hasło to im wyskakuje że błędne nawet raz 1 podał mi hasło i sam próbowałem wejść na konto i nic jak to naprawić?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 1 Sierpnia 2017 #464276 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2017 A oni czemu się nie zgłoszą? Raczej ciężko będzie to z Tobą załatwić, skoro to ich konta i hasła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 1 Sierpnia 2017 #464277 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2017 (edytowane) setinfo _ss "haslo" setinfo _pw "haslo" Jak nie działa to inaczej nie pomogę Edit/ Dostałem info, ze u was z hasłem jest inaczej, tak czy siak chciałem pomóc Edytowane 1 Sierpnia 2017 przez RYBSON Mamusiaa i Bezzi dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 1 Sierpnia 2017 #464293 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2017 Zgłoś się na pw do jakiegoś z Super Adminów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 1 Sierpnia 2017 #464294 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi