!Anonimowy! Napisano 3 Sierpnia 2017 #464679 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 Witam pisze podanie na admina mam nick !$Anonimowy$! lat mam 16 dobrze gram i poznaje czy ktos ma cheaty czy cos innego 3/10 steam niemam bo lubie byc adminem spedzam czasami o 9jestem i narazie gram od 21 do 23 kontakt wam odam napiscie Marcin łojkowski linka nie mam Master, `KinG` i SQNFUN dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`KinG` Napisano 3 Sierpnia 2017 #464710 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 (edytowane) Podanie jest śmiechu warte, jest na NS co go automatycznie wyklucza z funkcji admina. Nie dostosował się na początku do wzoru i zna AMXX na 3 będąc wcześniej adminem? Do zamknięcia. Edytowane 3 Sierpnia 2017 przez `KinG` Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 3 Sierpnia 2017 #464712 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 (edytowane) Nawet nie wiem czy opłaca się wypowiadać. Brak wzoru, Steam, doświadczenia, składnia zdań u Ciebie także leży. Na NIE Edytowane 3 Sierpnia 2017 przez RYBSON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 3 Sierpnia 2017 #464713 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 Hmmm kto to jest? Zbyt "anonimowy" jak jego nick, ns więcej wymieniać nie trzeba Na Nie Gormit lowca kotow dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksy Napisano 3 Sierpnia 2017 #464715 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 Oczywiście na Nie podanie to jakiś żart bez wzoru, steama, gt co tu dużo mówić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 3 Sierpnia 2017 #464722 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 Jesteś nowym graczem tego serwera co widać było po dzisiejszym dniu. Nie masz też steam'a, także jestem na Nie. Gormit lowca kotow dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PodajeHazloOkon Napisano 3 Sierpnia 2017 #464735 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 Nawet nie będę się rozpisywał. Jestem na NIE. Nie widziałem cię chyba ani przez chwilę na serwie, nie dostosowałeś się do wzoru i jesteś NS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi