!Anonimowy! Napisano 3 Sierpnia 2017 #464679 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 Witam pisze podanie na admina mam nick !$Anonimowy$! lat mam 16 dobrze gram i poznaje czy ktos ma cheaty czy cos innego 3/10 steam niemam bo lubie byc adminem spedzam czasami o 9jestem i narazie gram od 21 do 23 kontakt wam odam napiscie Marcin łojkowski linka nie mam SQNFUN, Master i `KinG` dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`KinG` Napisano 3 Sierpnia 2017 #464710 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 (edytowane) Podanie jest śmiechu warte, jest na NS co go automatycznie wyklucza z funkcji admina. Nie dostosował się na początku do wzoru i zna AMXX na 3 będąc wcześniej adminem? Do zamknięcia. Edytowane 3 Sierpnia 2017 przez `KinG` Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 3 Sierpnia 2017 #464712 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 (edytowane) Nawet nie wiem czy opłaca się wypowiadać. Brak wzoru, Steam, doświadczenia, składnia zdań u Ciebie także leży. Na NIE Edytowane 3 Sierpnia 2017 przez RYBSON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 3 Sierpnia 2017 Donator Premium #464713 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 Hmmm kto to jest? Zbyt "anonimowy" jak jego nick, ns więcej wymieniać nie trzeba Na Nie Gormit lowca kotow dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksy Napisano 3 Sierpnia 2017 #464715 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 Oczywiście na Nie podanie to jakiś żart bez wzoru, steama, gt co tu dużo mówić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born #ZW Napisano 3 Sierpnia 2017 Administrator Opiekun CS 1.6 COD 400 #464722 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 Jesteś nowym graczem tego serwera co widać było po dzisiejszym dniu. Nie masz też steam'a, także jestem na Nie. Gormit lowca kotow dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PodajeHazloOkon Napisano 3 Sierpnia 2017 #464735 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 Nawet nie będę się rozpisywał. Jestem na NIE. Nie widziałem cię chyba ani przez chwilę na serwie, nie dostosowałeś się do wzoru i jesteś NS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi