Missia Napisano 4 Sierpnia 2017 #464987 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): Sygnaturka Tematyka: Moja piękna Ewelina Lisowska jest tematem. Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): 1. KLIK albo 2. KLIK albo 3. KLIK albo 4. KLIK albo 5. KLIK* Kolorystyka: - Rozmiar: 600x200 Napis: Missia ♡ Inne uwagi: Prosiłabym o sygnaturkę z tą ślicznotką. Gdzieś mały napis "Missia ♡", nie chcę na całość. Podesłałam parę zdjęć z których chciałabym mieć te sygnaturki, ale jeżeli znajdzie ktoś jeszcze piękniejsze jej zdjęcie to może wykorzystać, dowolność. Nie ukrywam, ze najbardziej zależy mi na 5 linku, ponieważ byłam na tym koncercie i mam miłe z nim wspomnienia. Albo na 2 bo prześlicznie tam wyszła. & Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): Tło na fanpage Tematyka: - Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): http://i.imgur.com/GyRhdJL.jpg Kolorystyka: - Rozmiar: 851x315 (taki jak na Facebook'a) Napis: Missia Photography Inne uwagi: Poproszę tło na Fanpage gdzie będzie napis "Missia Photography" gdzieś, aby tego kwiatka nie zasłaniać. Można to zdjątko ciąć, przeginać, wszystko. Dziękuję za wszystkie prace! Tomass ツ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUCYK! Napisano 5 Sierpnia 2017 #465006 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2017 (edytowane) Edytowane 5 Sierpnia 2017 przez ~KUCYK~ Missia, pionteczekessa i NexyeR dodali reakcje 1 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomass ツ Napisano 5 Sierpnia 2017 #465014 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2017 (edytowane) To ja Ci zrobię z 2 @Missia Edytowane 5 Sierpnia 2017 przez Tomass ツ Missia dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Werid *-* Napisano 5 Sierpnia 2017 #465036 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2017 (edytowane) @Missia Za chwilkę Ci sygnatury wrzucę @Missia Zmieniłam Ci troszkę rozmiar sygnatur, bo jak było 600x200 to sama widziałaś jak wygląda to Edytowane 5 Sierpnia 2017 przez .:Aga:. Missia i Th3End dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 5 Sierpnia 2017 Autor #465048 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2017 @~KUCYK~ Tak jak Bene pisze, pogrubiłeś mi ją @Tomass ツ Nie do końca o to mi chodziło, zależy mi aby napis nie zakrywał zdjęcia. @.:Aga:. To jest śliczne! Bardzo mi się podoba. Jeżeli te wymiary, które podałam zawsze będą ją tak pogrubiać to możecie je troszkę zmienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCINKSYS Napisano 5 Sierpnia 2017 #465063 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2017 Missia i Natsu Dragneel dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 5 Sierpnia 2017 #465064 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2017 Maajkeel, Missia, KUCYK! i 2 innych dodali reakcje 3 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUCYK! Napisano 5 Sierpnia 2017 #465068 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2017 Co ja poradzę że ta twoja idolka to kobieta przy kości Łap @Missia Missia dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 5 Sierpnia 2017 Autor #465080 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2017 Wszystkie prace są śliczne, na pewno coś sobie z tego wybiorę. Można zamknąć, dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUCYK! Napisano 5 Sierpnia 2017 #465086 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi