n0vy Napisano 5 Sierpnia 2017 #465085 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2017 (edytowane) Nick: n0vyWiek: 17Doświadczenie (w byciu adminem): w skali od 1-10 to 8/9 bo nikt nie jest idealnyZnajomość AMXX (W skali 1-10): 10 - siedziałem w tym sporo czasu Staż w CS-sie: 9-10 lat a na serwie sezonowo ale zawsze zajrzę od 2 latSteam / NonSteam: nonsteamDlaczego Ty: nie mam pojęcia; po prostu chciałbym poznać bardziej graczy, sprawdzić się w roli pomocnika na serwerze bo admin to zbyt wielkie słowo jak do mnie, poznać klasy i działanie serwera, pracowałem na innych serwerach jako "admin" nawet zajmowałem się paczkami i wiem co i jak działa przez co mam spore doświadczenie Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-3 godzinki dziennieKontakt: email: mail/steam/fb/skype/ts3 - może potem coś założę bo zawsze mi starczył mail na innych serwerach ;DLink do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27027/top_players/?query=n0vy ej czemu mam tak mało jak gram ile się da Pewnie nie będę wybrany przez małą ilość godzin Edytowane 5 Sierpnia 2017 przez n0vy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemon_Haze Napisano 5 Sierpnia 2017 #465100 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2017 podanie do zamkniecia gracz nie spelnia wymogow nie ma 30 h itp @happy #WIECZNY URLOP @Ania ;) @Inte Tillgänglig Danke:* @SUNN. zaraza:)! dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 5 Sierpnia 2017 #465112 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2017 2 godziny temu, n0vy napisał: Pewnie nie będę wybrany przez małą ilość godzin Zgadza się. Ponadto Twoja teraźniejsza tygodniówka jest prawie poniżej pasa. Popraw aktywność i zapraszam z podaniem za dwa tygodnie. Darshil dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 5 Sierpnia 2017 #465113 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2017 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi