Hajka^^^^ Napisano 7 Sierpnia 2017 #465533 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2017 Wzór podania: Nick: Hajko^^^^ Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): Jeżeli chodzi o adminowanie to duże. Miałem dużo razy admina. Wiem na czym to polega. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6/10 Staż w CS-sie: 10 lat (ostatnio liczyłem), powrót po przerwie około 2 miesięcy temu. Steam / NonSteam: NonSteam Dlaczego Ty: Dlaczego ja ? Otóz. na serwerze DR jest dużo dzieci , ktore naduzywają mikrofonu , krzyczą obrażają sie wzajemnie. Chce ich ogarnąc. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: W tygodniu ( chodzi o pon-pt) maksymalnie 3 godziny w góre. W weekendy troche dłuzej. Czasem wejde poprostu abysie odpręzyc i zagrac, dla luzu. Kontakt: Link do GameTracker'a: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheSlayer Napisano 7 Sierpnia 2017 #465535 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2017 Na Nie - Non Steam - Brak linku do GT - Masz 17 godzin na serwerze minimum to 30, + 2 godziny w tym tygodniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Byle_jaki_nick Napisano 7 Sierpnia 2017 #465541 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2017 @Inte Tillgänglig Danke:* @.:Aga:. @SUNN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 7 Sierpnia 2017 #465544 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2017 Kolejne podanie pomimo odrzucenia pozostałych. Podanie odrzucone + kolejne ostrzeżenie na konto z blokadą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 7 Sierpnia 2017 #465545 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2017 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi