Widelcem_w_oko Posted April 11, 2016 Share Posted April 11, 2016 Witam więc chodzi mi oto aby karać osoby które są na serwerze we dwójkę i robią sobie np misje jeden na podkładanie paki ,a drugi na rozbrajanie . Piszę to ponieważ dziś koleś z nickiem Mester czy jakoś tak był ze mną w ct i pisze do mnie żeby nie zabijać tt bo oni coś robią . Gdy napisałem że nie ma takiej możliwości to koleś pokazywał dla tt gdzie się znajduję . Jest to mega denerwujące więc postanowiłem dodać ten temat . Druga sprawa . Proszę o dodanie pluginu który po wpisaniu /ip drukuje nam w konsoli ip wszystkich graczy . Jest to przydatne nawet w takich wypadkach albo gdy zauważymy czitera , a admina nie ma na serwerze . Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvO Posted April 11, 2016 Share Posted April 11, 2016 Komenda amx_ip jest na serwerze trzeba ją wpisać w konsole. Co do nabijania rzeczywiście jest to nieodpowiednie. Dopisuję do regulaminu i proszę adminow o bany na 12h za coś takiego, za nagminne łamanie, coraz dłuższa kara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvO Posted April 11, 2016 Share Posted April 11, 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...