RiVaLeN Napisano 9 Sierpnia 2017 #465873 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2017 (edytowane) Nick: RiVaLeNWiek: 17 latDoświadczenie (w byciu adminem): byłem adminach na serwerach z http://c*-***.pl/ (wtedy pod nickiem mR.SnIPeR)Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7- Adminem byłem, więc AMXX ogarniam Staż w CS-sie: 6 latSteam / NonSteam: Steam_ID: 0:1:168138408Dlaczego Ty: Ponieważ jestem ogarniętym człowiekiem, który ma doświadczenie w byciu adminem i zawsze chętnie służę pomocą Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Ok. 5 godzin dziennie. Czasem gram dłużej, a czasem krócej.Kontakt: FB, Ts3, forum, Steam, serwerLink do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/RiVaLeN/80.72.40.110:27008/ Wiem, że moje liczby na forum i serwerze są dość słabe, ale to zawsze można nadrobić xD. Edytowane 9 Sierpnia 2017 przez SUNN. usunięcie linku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksy Napisano 9 Sierpnia 2017 #465875 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2017 (edytowane) To podanie na serio czy jakiś żart? Przecież GT leży i kwiczy 87 minut na serwerze nie wiem czy widziałeś trzeba mieć nikt na serwerze Cie nie zna dodatkowo jeszcze reklama w podaniu. Gram 5 godzin w cs dziennie, a na serwerze nawet półtora godziny nie masz. Jestem na NIE. @RiVaLeN Wzór podania na Administratora Serwera: Zanim zaczniesz pisać podanie o admina musisz spełniać następujące kryteria: - Wchodzenie raz dziennie na forum; - Minimum 16 lat;- Minimum 7h spędzonych na serwerze w ciągu tygodnia; - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich; - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowym;- Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze;- Minimum 30h przegrane na serwerze; - Obowiązkowo aktywne konto steam; - Posiadanie mikrofonu; Pogrubioną czcionką masz wymagania, których nie spełniasz, co do pierwszego ciężko stwierdzić bo dzisiaj konto założone, resztę też ciężko określić. To nadrób godziny i wtedy złóż podanie takie są wymagania. Edytowane 9 Sierpnia 2017 przez koksy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PodajeHazloOkon Napisano 9 Sierpnia 2017 #465876 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2017 To podanie to jakiś żart... Masz 87 minut przegrane na serwie i składasz podanie na admina? Widać że nawet nie zapoznałeś się z wymaganiami na admina. W dodatku reklamujesz inną serwerownie w tym momencie. Jestem na NIE. @SUNN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RiVaLeN Napisano 9 Sierpnia 2017 Autor #465877 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2017 Wiem, że nie wolno mi się wypowiadać w swoim podaniu ale napisałem biało na czarnym, że wiem ile mam godzin i to NADROBIĘ. A to ile gram w cs'a dotyczy ogólnej dziennej gry, a nie 1 serwera. POZDRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 9 Sierpnia 2017 #465880 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2017 15 minut temu, RiVaLeN napisał: Wiem, że nie wolno mi się wypowiadać w swoim podaniu ale napisałem biało na czarnym, że wiem ile mam godzin i to NADROBIĘ. A to ile gram w cs'a dotyczy ogólnej dziennej gry, a nie 1 serwera. POZDRO To po co się wypowiadasz w swoim podaniu? 87 minut na przegrane i już chcesz admina... Pograj regularnie tydzień lub dwa tygodnie, wbij godziny, daj się poznać i wtedy składaj podanie. Na chwilę obecną na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 9 Sierpnia 2017 #465883 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2017 Jestem na Nie, a kim ty w ogóle jesteś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 9 Sierpnia 2017 #465885 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2017 1 godzinę temu, RiVaLeN napisał: wiem ile mam godzin i to NADROBIĘ No to nadrób i zapraszam z podaniem za co najmniej dwa tygodnie Na chwilę obecną nawet okres próbny byłby sporym nadużyciem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 9 Sierpnia 2017 #465886 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2017 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi