Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Twój nick podczas gry: XMaroKillerX

Godzina, data zdarzenia: 18:15

Mapa: De_Inferno

STEAM_ID / IP: STEAM_0 : 4 : 1509938304

Uzasadnienie: Grałem sobie na mirage , nagle wszyscy mnie zaczeli denerwować i rzucać mi flashe na twarz . Nie wytrzymałem i zacząłem krzyczeć . Po 20 min wbił administrator na serwer (Mouseku1) i dał mi bana na 1 dzień . ja chciał bym tylko żeby kara była zmniejszona do 8 albo 10 h i obiecuje że już nie będę tak robił . 

Pozdrawiam :D 

Napisano (edytowane)

@XMaroKillerX, przyznałeś się sam do tego co robiłeś, (Darłeś się przez mikro, Wyzywałeś, Przeklinałeś i nawet mutacji nie masz) 

Dowodów nie mam bo zarówno na demku jak i na hltv nie słychać tego co gadaja przez mikrofon, ale mam duzo świadków 

więc mogą tylko potwierdzić to co robiłeś. Według mnie ban jest słuszny. 

Edytowane przez Mouseku1
Napisano

@Mouseku1 , wyzywałem i przeklinałem na czacie bo robili nicki że maro + dziki albo inne i jeden podrobiony nick mi pisał " Maro zrób mi minetke" i tego inne . A nawet mnie wyzywali na czacie .Przepraszam bardzo za to że wyzywałem i krzyczałem, ale nie wytrzymałem . Bardzo bym prosił o to żeby jednak zniżyć kare .

Pozdrawiam .

Napisano (edytowane)
8 minut temu, Mouseku1 napisał:

Dowodów nie mam bo zarówno na demku jak i na hltv nie słychać tego co gadaja przez mikrofon, ale mam duzo świadków 

Świadkowie mnie nie interesują chce konkretne dowody szczególnie, że to ban 1 dniowy.

8 minut temu, Mouseku1 napisał:

więc mogą tylko potwierdzić to co robiłeś. Według mnie ban jest słuszny. 

Nope w tej chwili nie ma o tym mowy.

@XMaroKillerX cierpliwości :)

Edytowane przez Bezzi+++
Napisano (edytowane)
6 minut temu, Mouseku1 napisał:

@XMaroKillerX, ten co zmieniał nick, również dostał bana. 

a pozatym 1dzień powinien cię, nauczyć ze następnym razem piszesz do mnie na forum abym wszedł

Brak dowodów czyli UB dla gracza. 

@Mouseku1 powinno Ciebie to nauczyć mimo, że gracz sam sie przyznał bana zdejmuje z powodu braku dowodów.

Pozdrawiam.

Edytowane przez Bezzi+++
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...