XMaroKillerX Napisano 9 Sierpnia 2017 #465892 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2017 Twój nick podczas gry: XMaroKillerX Godzina, data zdarzenia: 18:15 Mapa: De_Inferno STEAM_ID / IP: STEAM_0 : 4 : 1509938304 Uzasadnienie: Grałem sobie na mirage , nagle wszyscy mnie zaczeli denerwować i rzucać mi flashe na twarz . Nie wytrzymałem i zacząłem krzyczeć . Po 20 min wbił administrator na serwer (Mouseku1) i dał mi bana na 1 dzień . ja chciał bym tylko żeby kara była zmniejszona do 8 albo 10 h i obiecuje że już nie będę tak robił . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 9 Sierpnia 2017 #465893 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2017 @Mouseku1 zapraszam z dowodami dlaczego aż tak długo ban. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mouseku1 Napisano 9 Sierpnia 2017 #465898 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2017 (edytowane) @XMaroKillerX, przyznałeś się sam do tego co robiłeś, (Darłeś się przez mikro, Wyzywałeś, Przeklinałeś i nawet mutacji nie masz) Dowodów nie mam bo zarówno na demku jak i na hltv nie słychać tego co gadaja przez mikrofon, ale mam duzo świadków więc mogą tylko potwierdzić to co robiłeś. Według mnie ban jest słuszny. Edytowane 9 Sierpnia 2017 przez Mouseku1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XMaroKillerX Napisano 9 Sierpnia 2017 Autor #465900 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2017 @Mouseku1 , wyzywałem i przeklinałem na czacie bo robili nicki że maro + dziki albo inne i jeden podrobiony nick mi pisał " Maro zrób mi minetke" i tego inne . A nawet mnie wyzywali na czacie .Przepraszam bardzo za to że wyzywałem i krzyczałem, ale nie wytrzymałem . Bardzo bym prosił o to żeby jednak zniżyć kare . Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 9 Sierpnia 2017 #465901 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2017 (edytowane) 8 minut temu, Mouseku1 napisał: Dowodów nie mam bo zarówno na demku jak i na hltv nie słychać tego co gadaja przez mikrofon, ale mam duzo świadków Świadkowie mnie nie interesują chce konkretne dowody szczególnie, że to ban 1 dniowy. 8 minut temu, Mouseku1 napisał: więc mogą tylko potwierdzić to co robiłeś. Według mnie ban jest słuszny. Nope w tej chwili nie ma o tym mowy. @XMaroKillerX cierpliwości Edytowane 9 Sierpnia 2017 przez Bezzi+++ XMaroKillerX dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mouseku1 Napisano 9 Sierpnia 2017 #465902 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2017 @XMaroKillerX, ten co zmieniał nick, również dostał bana. a pozatym 1dzień powinien cię, nauczyć ze następnym razem piszesz do mnie na forum abym wszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 9 Sierpnia 2017 #465903 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2017 (edytowane) 6 minut temu, Mouseku1 napisał: @XMaroKillerX, ten co zmieniał nick, również dostał bana. a pozatym 1dzień powinien cię, nauczyć ze następnym razem piszesz do mnie na forum abym wszedł Brak dowodów czyli UB dla gracza. @Mouseku1 powinno Ciebie to nauczyć mimo, że gracz sam sie przyznał bana zdejmuje z powodu braku dowodów. Pozdrawiam. Edytowane 9 Sierpnia 2017 przez Bezzi+++ XMaroKillerX dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 9 Sierpnia 2017 #465904 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2017 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl XMaroKillerX dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi