piston Napisano 10 Sierpnia 2017 #465969 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2017 Nick:Krol Albanii Wiek:28 Doświadczenie (w byciu adminem):byyłem i jestem aktualnie adminem na cod 400 Znajomość AMXX (W skali 1-10):6 Staż w CS-sie: 10 lat Steam / NonSteam:Stem Dlaczego Ty:Byłem juz adminem jak pisałem wyżej co tu można sie rozpisywać zaczełem grywać na cod 200 bo kazdy wie jak jest z 400 ... Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Zalerzy na ile praca pozwala i zmiany w pracy nie raz jest tak że siedze nawet 5 h dziennie nie raz jest tak że 2h Kontakt:Stem ,forum ts https://cache.gametracker.com/player/Krol Albanii/80.72.40.110:27008/ KUCYK! dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`KinG` Napisano 10 Sierpnia 2017 #465981 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2017 Serio? Ty sobir gościu jaja robisz. Zamiast banować gościa na codzie 400 to ty go zgłaszasz w dziale zgłoś cheater'a - link. Wiek znajomość staż wszystko jest super fajnie no ale gościu to co o tobie słyszałem na ts to jakaś porażka. Jestem na NIE. koksy dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksy Napisano 10 Sierpnia 2017 #466034 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2017 (edytowane) Nie Wiek na plus, steam, doświadczenie, zresztą jest adminem na COD 400 Dodatkowo godziny są, a od resetu to po prostu nołlajf Ciężko być adminem z aktywnym banem 5 godzin temu, `KinG` napisał: Serio? Ty sobir gościu jaja robisz. Zamiast banować gościa na codzie 400 to ty go zgłaszasz w dziale zgłoś cheater'a - link. Wiek znajomość staż wszystko jest super fajnie no ale gościu to co o tobie słyszałem na ts to jakaś porażka. Jestem na NIE. Przecież Ty ponad miesiąc na serwerze nie grasz więc po co się wypowiadasz i tworzysz niepotrzebny spam? Edytowane 10 Sierpnia 2017 przez koksy `KinG` dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cover Napisano 10 Sierpnia 2017 #466051 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2017 Na nie cziterow zegnamy Th3End dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 10 Sierpnia 2017 #466061 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2017 Niestety na nie. Wiesz z jakiego powodu, cheaterow na admina nie bardzo chcemy ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 10 Sierpnia 2017 #466068 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2017 Na Nie. Spaliłeś się z tym czitami. ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 10 Sierpnia 2017 #466118 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2017 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi