maly^ Napisano 12 Sierpnia 2017 #466335 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2017 witam uprzejmie.Rozumiem że są wakacje i ludzie wyjeżdzaja ale nagminnie brakuje adminów na serwerze.krótko mówiąc jest samowolka. coś sie dzieje brak admina. coś potrzeba brak admina.Grzecznie proszę zróbcie jakiś porządek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 12 Sierpnia 2017 #466336 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2017 Ale my nie możemy nikogo zmusić do napisania podania. Jeśli nie ma admina na serwerze a jest potrzebny, to można na forum na shoutboxie (lub dodać na steam) zawołać Support Adminów. koksy i maly^ dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maly^ Napisano 12 Sierpnia 2017 Autor #466355 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2017 ok zapamiętam aczkolwiek bycie adminem do czegoś zobowiązuje...skoro ktos podjął sie bycia adminem powinien sie wywiązywać z obowiązków...czyż nie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 12 Sierpnia 2017 #466358 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2017 Jeżeli mogę się wtrącic Admin też człowiek pamiętaj, mamy (mówię tak bo jestem adminem tylko że cod 200) do wyrobienie minimum teraz w wakacje bodajże 5 godzin tygodniowo. Do tego się zobowiązaliśmy. Pamiętaj, że są też support admini. Wystarczy napisać na shout boxie czy ktoś może wejść na serwer bo coś się dzieje. Może akurat jakiś admin z 400 przegląda forum i zobaczy na czacie, że jest potrzebny. A skoro dzieje się taka samowolka i narzekasz na brak adminow to może sam złóż podanie? Rekrutacja jest przecież otwarta i każdy kto spełnia wymagania może spróbować koksy i maly^ dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maly^ Napisano 12 Sierpnia 2017 Autor #466371 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2017 2 godziny temu, RybSZON napisał: Jeżeli mogę się wtrącic Admin też człowiek pamiętaj, mamy (mówię tak bo jestem adminem tylko że cod 200) do wyrobienie minimum teraz w wakacje bodajże 5 godzin tygodniowo. Do tego się zobowiązaliśmy. Pamiętaj, że są też support admini. Wystarczy napisać na shout boxie czy ktoś może wejść na serwer bo coś się dzieje. Może akurat jakiś admin z 400 przegląda forum i zobaczy na czacie, że jest potrzebny. A skoro dzieje się taka samowolka i narzekasz na brak adminow to może sam złóż podanie? Rekrutacja jest przecież otwarta i każdy kto spełnia wymagania może spróbować drogi kolego chętnie zająłbym sie serwerem lecz nie mam steama ale może w końcu sie zabiore za to.pozdrawiam Janek Snieg dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 12 Sierpnia 2017 #466414 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2017 Nie widzę sensu aby ciągnąć ten temat. Koledzy Ci wyjaśnili jak wygląda sytuacja. Przenoszę i zamykam. RYBSON i maly^ dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 12 Sierpnia 2017 #466415 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl maly^ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi