Konijo Napisano 12 Sierpnia 2017 #466369 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2017 (edytowane) Wzór podania na Administratora Serwera: Zanim zaczniesz pisać podanie o admina musisz spełniać następujące kryteria:- Wchodzenie raz dziennie na forum (wchodzę raz dziennie / liczę od dziś)- Minimum 16 lat (24)- Minimum 7h spędzonych na serwerze w ciągu tygodnia; (jest z pewnością więcej)- Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich; (znam regulamin serwera, forum jak i admina/adminkę :V oraz przestrzegam ich/ją cokolwiek to znaczy)- Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowym; (daję dobry przykład szczególnie tym głupszym oraz jestem bezkonfliktowy jeśli warunki na to pozwalają)- Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze; (jestem wzorem i świecę przykładem ale dodatkowo jestem nielubiany na serwerze przez adminów :V)- Minimum 30h przegrane na serwerze; (przegrane już chyba nawet więcej)- Obowiązkowo aktywne konto steam; (Natürlich)- Posiadanie mikrofonu; (Posiadanie monitora oraz mikrofonu)SuperBonus: wkur***nie Danki.Reszta w spojlerze Spoiler Nick: Konijo Wiek: 24 Doświadczenie (w byciu adminem): 5 lat na różnych serwerach, głównie FUN i GunGame Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 (pluginów sam nie piszę :V) Staż w CS-sie: bladego pojęcia nie mam, długo Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: bo traktuję grę niepoważnie, nie wkur**am się jak 90% populacji, że np w jogurcie truskawkowym nie ma ani jednej truskawki Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-5h zależnie od pracy Kontakt: steam Link do GameTracker'a: eee What? Que? Was? Szto? Edytowane 12 Sierpnia 2017 przez Konijo Dodanie Pieseł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konijo Napisano 12 Sierpnia 2017 Autor #466377 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2017 (edytowane) jak mam zmienić jak nie ma już opcji Edytuj? a link do GT proszę: http://www.gametracker.com/ Poza tym to nie zielony i nie czerwony tylko Wiosenny Ogród i Zachodzące Słońce. P.S. Próba edycji posta #466369 czyli jakby nie patrzeć pierwszego posta w tym temacie wyrzuca mi komunikat: Przepraszamy, wystąpił mały problem (╯°□°)╯︵ ┻━┻ Nie możemy znaleźć pozycji którą próbowałeś przeglądać Kod błędu: 2S136/C Edytowane 12 Sierpnia 2017 przez Konijo klqs dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 12 Sierpnia 2017 #466385 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2017 Strasznie pomieszałeś w tym podaniu i zrobiłeś bajzel. Masz zgodę na napisanie drugiego, jednakże: - kolor czerwony i zielony tylko dla Administracji - nie pisz całego postu kolorem - podaj link do GT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi