SQNFUN Napisano 14 Sierpnia 2017 #466619 Napisano 14 Sierpnia 2017 (edytowane) Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): awatar Tematyka: - Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): Kolorystyka: - Rozmiar: awatara Napis: SQNFUN Inne uwagi: Mój awatar bardzo mi się podoba i raczej nie zamierzam go zmieniać ale chciałbym abyście go odświeżyli. Możecie pokombinować od podstaw, a najlepiej z tego obecnego. Z góry zaznaczam że jestem wybredny tak więc spróbujcie poświęcić na to więcej niż 5 minut aby nie wrzucać mi tutaj jakiś pierdół które na pewno nie będą mi się podobać - chodzi tutaj o odświeżenie obecnego awataru. Jest to w sumie drugie podejście dlatego z góry zaznaczam że nie chce tutaj widzieć żadnych liści ani innych narkotyków!!! Edytowane 14 Sierpnia 2017 przez SQNFUN
SQNFUN Napisano 15 Sierpnia 2017 Autor #466947 Napisano 15 Sierpnia 2017 Widzę że zlecenie przerosło naszych grafików. Już sobie poradziłem, temat do zamknięcia. Maajkeel dodał reakcję 1
KUCYK! Napisano 15 Sierpnia 2017 #466976 Napisano 15 Sierpnia 2017 @SQNFUN słuchaj nasi graficy nie siedzą 24/7 na forum, jest też życie prywatne. Jeśli niechce Ci sie poczekać to nastepnym razem nie pisz zlecenia. SQNFUN dodał reakcję 1
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
2
Popularne Dni
15 Sie
3
14 Sie
1
Najaktywniejsi w tym temacie
SQNFUN 2 posts
KUCYK! 2 posts
Popularne Dni
15 Sie 2017
3 posts
14 Sie 2017
1 post
Popular Posts
SQNFUN
Widzę że zlecenie przerosło naszych grafików. Już sobie poradziłem, temat do zamknięcia.
KUCYK!
@SQNFUN słuchaj nasi graficy nie siedzą 24/7 na forum, jest też życie prywatne. Jeśli niechce Ci sie poczekać to nastepnym razem nie pisz zlecenia.