SQNFUN Napisano 14 Sierpnia 2017 #466619 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2017 (edytowane) Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): awatar Tematyka: - Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): Kolorystyka: - Rozmiar: awatara Napis: SQNFUN Inne uwagi: Mój awatar bardzo mi się podoba i raczej nie zamierzam go zmieniać ale chciałbym abyście go odświeżyli. Możecie pokombinować od podstaw, a najlepiej z tego obecnego. Z góry zaznaczam że jestem wybredny tak więc spróbujcie poświęcić na to więcej niż 5 minut aby nie wrzucać mi tutaj jakiś pierdół które na pewno nie będą mi się podobać - chodzi tutaj o odświeżenie obecnego awataru. Jest to w sumie drugie podejście dlatego z góry zaznaczam że nie chce tutaj widzieć żadnych liści ani innych narkotyków!!! Edytowane 14 Sierpnia 2017 przez SQNFUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 15 Sierpnia 2017 Autor #466947 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2017 Widzę że zlecenie przerosło naszych grafików. Już sobie poradziłem, temat do zamknięcia. Maajkeel dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUCYK! Napisano 15 Sierpnia 2017 #466976 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2017 @SQNFUN słuchaj nasi graficy nie siedzą 24/7 na forum, jest też życie prywatne. Jeśli niechce Ci sie poczekać to nastepnym razem nie pisz zlecenia. SQNFUN dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUCYK! Napisano 15 Sierpnia 2017 #466977 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi