DJ>REMO Napisano 20 Sierpnia 2017 #468375 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2017 Nick : DJ>REMO Wiek: 16 lat Znajomość AMXX ( w skali od Jeden do dziesięć ) : Ja mogę z całym szacunkiem powiedzieć że moja znajomość dotycząca AMXX jest oceniana według mnie na 7 na 10 . Piszesz/edytujesz pluginy? : Nie jestem za dobrze wprowadzony w te umiejętności ale jeśli będzie możliwość nauczenia się tego z wielką chęcią się tego podejmę . Ile czasu poświęcasz na forum dziennie? : konto mam od nie dawna ale cze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 20 Sierpnia 2017 #468378 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2017 Konto założyłeś 18 minut temu, z tego powodu iż jesteś kompletnie anonimową osobą, podanie odrzucone. Inte Tillgänglig Danke:* i sypkilopez dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 20 Sierpnia 2017 #468379 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2017 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi