Toichy Napisano 23 Sierpnia 2017 #468910 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2017 (edytowane) gracz o nicku orzeszek.pro na csgo #3 dostal bana i gra sobie na ab. Ja nie moge go zbanować bo pisze, ze gracz ma juz bana.Na swoją obrone ma on to, że admin to jego kolega i nie dostanie bana... ip: STEAM_1:0:1310228471 Edytowane 23 Sierpnia 2017 przez Toichy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 23 Sierpnia 2017 #469003 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2017 3 godziny temu, Toichy napisał: gracz o nicku orzeszek.pro na csgo #3 dostal bana i gra sobie na ab. Ja nie moge go zbanować bo pisze, ze gracz ma juz bana. Zmieniłem bana z ip na sid, gracz ma bana ze zgłoszenia. 3 godziny temu, Toichy napisał: Na swoją obrone ma on to, że admin to jego kolega i nie dostanie bana... Możesz rozwinąć wypowiedź i o co dokładnie chodzi? Interesuje mnie to co napisałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toichy Napisano 23 Sierpnia 2017 Autor #469013 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2017 Gdy wszedłem na serwer to on sobie grał a @AggresiveMichu powiedzial mi, że gracz mówił, że admin to jego kolega i że nie dostanie bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 24 Sierpnia 2017 #469066 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2017 Jeśli ktoś ma ab to go zwyczajnie banuj, co do gracza jeśli wejdzie (nie powinien zmiana na sid będzie skuteczna w tej sytuacji) daj mi znać na pw forum, albo pisz na steam coś zaradzimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 24 Sierpnia 2017 #469067 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi