klqs Napisano 23 Sierpnia 2017 #468924 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2017 Nick: klqsWiek: 17 Znajomość AMXX (skala 1-10): 10Piszesz/edytujesz pluginy?: Pisze, edytujeIle czasu poświęcasz na forum dziennie?: Zależy od dnia. Moge kilka godzin siedzieć, moge czasami jedną. Dlaczego Ty?: Lekko nieskromnie ale ogarniam te tematy. Myślę, że przyda się na forum ktoś z tą rangą biorąc pod uwage że aktualnie praktycznie nikogo z supportu nie ma. Jestem sumienny i powierzone mi funkcje staram się wypełniać i nikogo nie zawieźć - niektóre osoby zdążyły się o tym przekonać. Lubie pomagać, sprawia mi to dużą satysfakcje i przyjemność, nawet taka pomoc bezinteresowna. Mogę pomagać przy serwerach, pisać jakieś pluginy czy odciążyć aktualnego programiste. Jestem uparty i zawzięty, jak sobie postanowie cel to staram się go osiągnąć. Może wygląda to na zwykłe wypociny lecz tak faktycznie jest. Można pytać pw chętnie podam przykłady tych cech. Coś od siebie: Dział amxx leży, kwiczy i woła o pomste do nieba, a jedną nogą jest na tamtym świecie biorąc pod uwage aktywność w nim. Pisałem już propzycje odnośnie jego - jako support amxx z tego co wiem miałbym moderacje tego działu i mógłbym się nim zająć. Nie chce zrzucać tych rzeczy na moderatorów którzy też mają swoje obowiązki. Wiadomo, że nie ogarnał bym tego wszystkiego w jeden dzien - jako admin musze też tygodniówke nabijać a czasu nie mam niewiadomo ile, lecz starałbym się ile bym mógł i na ile by mi starczyło chęci i motywacji. Odnośnie jednego wymagania na tą rangę, pisałem już do pewnych osób więc mam nadzieje że w najbliższej przyszłości zostanie one zniesione/zredukowane z powodów które już wymieniłem w temacie dot. propozycji i uwagi na forum. W przeciwnym razie oczywiście będę starał się je wykonywać na ile to będzie możliwe. Mam nadzieje, że niczego nie zapomniałem. Pozdrawiam wszystkich RYBSON, Mamusiaa, Inte Tillgänglig Danke:* i 6 innych dodali reakcje 5 3 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kagi Napisano 23 Sierpnia 2017 #468988 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2017 (edytowane) Ktoś musi teraz przejąć dowodzenie po mnie, jestem na tak Spełnia wymagania i w ogóle Edytowane 23 Sierpnia 2017 przez Kagi bo tak wandi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi