Xerter Napisano 28 Sierpnia 2017 #469906 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 Twój nick podczas gry: Xerter Godzina, data zdarzenia: 17:03 / 28-08-2017 Mapa: de_eldorado STEAM_ID / IP: 95.175.10.104 Uzasadnienie: Nie znalazłem punktu w regulaminie, który złamałem, narażając się tym samym na bana. Ban uważam za niesłuszny i nieuzasadniony. Dodatkowe informacje: Konsolka: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Powod: 'Repliki na bs' [AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:4:1621829363' [AMXBans] Twoje IP: '95.175.10.104' [AMXBans] ======================================= AMXBans: Xerter zbanowany :( (Każde moje odwołanie od bana jest jednocześnie skargą na admina, który tego bana na mnie nałożył. W przypadku stwierdzenia, że ban został niesłusznie nałożony na moje konto, proszę o ukaranie admina bezpośrednio powiązanego ze sprawą.) Born dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PodajeHazloOkon Napisano 28 Sierpnia 2017 #469910 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 Postawiłeś repliki bezpośrednio przy pace HalfLife92.tga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xerter Napisano 28 Sierpnia 2017 Autor #469912 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 Nie zablokowałem nimi dojścia do paki ani do mnie rozbrajającego pakę + nie ma o tym nic w regulaminie - na podstawie którego mnie zbanowałeś. Mam rację? Born dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 28 Sierpnia 2017 #469920 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 23. Zakaz stawiania replik przez replikanta w wąskich przejściach i drzwiach. Blokowanie będzie skutkować banem od 5 do 30 minut (wg. uznania admina). Jedyny punkt w regulaminie o replikach. Jeśli nie jest to wąskie przejście i drzwi to ban na jakiej podstawie? Admina zabiła replika i bana trzeba pyknąć czy jak to było? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 28 Sierpnia 2017 #469924 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 Ban niesłuszny wyżej wszystko wyjaśnione. @PodajeHazloOkon Stosuj sie do regulaminu nie jesteś ponad nim. Temat ląduje w dziale adminów pomyśl dwa razy zanim coś zrobisz radze skończyć z tą samowolką, bo robi sie to żałosne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 28 Sierpnia 2017 #469925 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi