MamBa1999 Napisano 3 Września 2017 #470830 Udostępnij Napisano 3 Września 2017 Nick: MamBaWiek:18Doświadczenie (w byciu adminem):Doświadczenia nie mam dużego ale mam nosa do cziterów i szybko sie uczę.Znajomość AMXX (W skali 1-10):8Staż w CS-sie:5latSteam / NonSteam:SteamDlaczego Ty:Ponieważ jestem doświadczonym graczem i potrafie zadbac o porzadek Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:2,3hKontakt:Steam MamBa^^Link do GameTracker'a:https://cache.gametracker.com/player/Mamba/80.72.43.106:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meduska Napisano 4 Września 2017 #471002 Udostępnij Napisano 4 Września 2017 Ja osobiście jestem na nie z jednego powodu - Nie Jestem pewny Co Do Czystej Gry Tego Gracza klqs dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dezo Napisano 6 Września 2017 #471327 Udostępnij Napisano 6 Września 2017 jestem na tak zastanawia mnie tylko skoro nie masz duzego doswiadczenia skad sie wzielo 8/10? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 6 Września 2017 #471337 Udostępnij Napisano 6 Września 2017 Myślę że kilka słów tutaj padło które niekoniecznie są odpowiednie do publicznej wiadomości Dlatego mamy flagi żeby pilnować wszystkich graczy. Póki na horyzoncie nie mamy nic prócz przeczucia, trzeba to traktować z rezerwą. Zapraszam do wypowiedzi @Kaizen @Ani ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ani ! Napisano 7 Września 2017 #471378 Udostępnij Napisano 7 Września 2017 Dałbym szansę chłopakowi:) Ogarnięty jest, kulturalny, myślę, że sobie poradzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkasia Napisano 7 Września 2017 #471438 Udostępnij Napisano 7 Września 2017 jestem na Tak. Wydaje mi się , że ogarnięty. Z uwagi na to, że jest mało adminów jestem za okresem próbnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 9 Września 2017 #471678 Udostępnij Napisano 9 Września 2017 Wiesz już, że zostałeś przez nas sprawdzony po złożeniu podania i jedyne o co Cię możemy posądzić to o czystą, dobrą gre Witamy w gronie Adminów MamBa1999 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 9 Września 2017 #471679 Udostępnij Napisano 9 Września 2017 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi