widmo051989 Napisano 3 Września 2017 #470899 Udostępnij Napisano 3 Września 2017 Nick:EMBEWiek:17Doświadczenie (w byciu adminem): kilka razy,miałem też swój serwer ze znajomymiZnajomość AMXX (W skali 1-10):6Staż w CS-sie:1.6 2010-2015 później przeniosłem się na CS GO ale wróciłem do 1.6Steam / NonSteam: NonDlaczego Ty: Ponieważ na serwerze rzadko kiedy spotykam admina, a spędzam na nim na prawdę wiele czasu.Denerwuje mnie, że bez przerwy biega ktoś odpalony a ja nie mogę z tym nic zrobić.Chcę pomóc w banowaniu tych "szkodników" żeby każdy miał równe szanse.Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:minimum 2-4 h,niezależnie od dnia tygodniaKontakt:GG/Fb/Ts 3/Curse/Skype/Forum Multi-Head.plLink do GameTracker'a:https://cache.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27027/top_players/?query=EMBE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darshil Napisano 3 Września 2017 #470909 Udostępnij Napisano 3 Września 2017 (edytowane) Na nie .Jesteś dość anonimowa osoba udziela ci sie z kulturą, lamales regulamin. Latasz na komendach a chcesz pilnować servera śmieszne xd Edytowane 3 Września 2017 przez Darshil *A*N*I*M*A*L*M*O*R*D*, .Spr!Nt^^ i zaraza:)! dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
widmo051989 Napisano 3 Września 2017 Autor #470910 Udostępnij Napisano 3 Września 2017 Jeżeli masz do mnie jakiekolwiek zarzuty co do komend albo cheatów bardzo chętnie wyslucham ale chce zobaczyć ssy albo nagrania.Jeżeli chodzi o łamanie regulaminu też proszę o dokładniejsze informacje.Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*A*N*I*M*A*L*M*O*R*D* Napisano 5 Września 2017 #471172 Udostępnij Napisano 5 Września 2017 Jestem na Nie. Zero kultury. Obrażałeś moją osobę. Regulaminu wogle nie znasz. Latasz na komendach speed. Nie polecam tej osoby. Co drugie słowo obraża i przeklina. Darshil dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 9 Września 2017 #471666 Udostępnij Napisano 9 Września 2017 Kultura zdecydowanie do poprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 9 Września 2017 #471667 Udostępnij Napisano 9 Września 2017 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi