*A*N*I*M*A*L*M*O*R*D* Napisano 7 Września 2017 #471413 Udostępnij Napisano 7 Września 2017 Nick:*A*N*I*M*A*L*M*O*R*D* Wiek:35 Doświadczenie (w byciu adminem):byłem adminem na co45k Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6 Staż w CS-sie:gram odkąd powstał cs Steam / NonSteam:Steam Dlaczego Ty: Byłem adminem już ponad rok, zrezygnowałem z powodu choroby w rodzinie Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:różnie jak czas pozwoli ale dziennie 3 godziny Kontakt:fb Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/*A*N*I*M*A*L*M*O*R*D*/80.72.40.110:27027/ Darshil i .Spr!Nt^^ dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChudyMax Napisano 7 Września 2017 #471427 Udostępnij Napisano 7 Września 2017 Jestem na tak + Ogarnia +Kultura osobista +Świeci przykładem +znajomość regulaminu Pozdrawiam Chudy Darshil i *A*N*I*M*A*L*M*O*R*D* dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darshil Napisano 7 Września 2017 #471431 Udostępnij Napisano 7 Września 2017 Jasne ze na tak. Komu sie lepiej dokucza niz animalowi:D. Znasz amx Byles adminem tutaj dlugi czas. Grasz calymi godzinami . .Spr!Nt^^ i *A*N*I*M*A*L*M*O*R*D* dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:lHlQlAl:. Napisano 7 Września 2017 #471445 Udostępnij Napisano 7 Września 2017 Tak Znasz amx byłeś adminem Powodzenia Darshil dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Spr!Nt^^ Napisano 7 Września 2017 #471479 Udostępnij Napisano 7 Września 2017 Na Tak Amx Godziny Ogarnięty Spoko ziomek Nic tylko brać Darshil i *A*N*I*M*A*L*M*O*R*D* dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaraza:)! Napisano 8 Września 2017 #471509 Udostępnij Napisano 8 Września 2017 Na tak Duże doświadczenie, znajomość amx, wiek i kultura na wysokim poziomie. Przyda się kolejny doświadczony admin. Powodzenia:) *A*N*I*M*A*L*M*O*R*D* i Darshil dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemon_Haze Napisano 9 Września 2017 #471658 Udostępnij Napisano 9 Września 2017 Na tak byly admin aktywny zglasza zawsze na u@ albo na forum brac poki chce Darshil i *A*N*I*M*A*L*M*O*R*D* dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 9 Września 2017 #471668 Udostępnij Napisano 9 Września 2017 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Darshil dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi