Knopa Napisano 13 Września 2017 #472412 Udostępnij Napisano 13 Września 2017 (edytowane) Cześć po aktualizacji cs go wyświetla mi się oto taki nie fajny błąd Zacząłem szukać na internetach jak i pytać ludzi czy znają radę na owy problem lecz bez skutku. Znalazłem temat (https://steamcommunity.com/app/730/discussions/0/1474222595310356583/ ) w którym na prawdę sporo osób ma ten sam problem. Nagrano parę filmików w którym widać rozwiązanie problemu usuwając pliki, których ja niestety nigdzie nie umiem znaleźć bądź ich w ogólnie nie mam (patrz ss poniżej). Również @Freezu wczoraj wspomniał o jakimś pliku sweet coś tam lecz tego również nie posiadam oraz @Sheriff de la red de Bezzi, który podesłał mi filmik w którym trzeba było powpisywać jakieś komendy itd lecz też nie zadziałało Spójność plików, reinstalacja, aktualizacja karty graficznej również nie przyniosły efektów. Proszę was o pomoc ! Pozdrawiam Knopa Edytowane 13 Września 2017 przez knoppcio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 13 Września 2017 Autor #472424 Udostępnij Napisano 13 Września 2017 Ściągnąłem jakieś dodatki do NVIDI i wszystko śmiga Chciałem podziękować osobom, które się zaangażowały Sorry, że post pod postem. Temacik do zamknięcia. Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 13 Września 2017 #472425 Udostępnij Napisano 13 Września 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi