Knopa Napisano 13 Września 2017 Udostępnij Napisano 13 Września 2017 (edytowane) Cześć po aktualizacji cs go wyświetla mi się oto taki nie fajny błąd Zacząłem szukać na internetach jak i pytać ludzi czy znają radę na owy problem lecz bez skutku. Znalazłem temat (https://steamcommunity.com/app/730/discussions/0/1474222595310356583/ ) w którym na prawdę sporo osób ma ten sam problem. Nagrano parę filmików w którym widać rozwiązanie problemu usuwając pliki, których ja niestety nigdzie nie umiem znaleźć bądź ich w ogólnie nie mam (patrz ss poniżej). Również @Freezu wczoraj wspomniał o jakimś pliku sweet coś tam lecz tego również nie posiadam oraz @Sheriff de la red de Bezzi, który podesłał mi filmik w którym trzeba było powpisywać jakieś komendy itd lecz też nie zadziałało Spójność plików, reinstalacja, aktualizacja karty graficznej również nie przyniosły efektów. Proszę was o pomoc ! Pozdrawiam Knopa Edytowane 13 Września 2017 przez knoppcio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 13 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 13 Września 2017 Ściągnąłem jakieś dodatki do NVIDI i wszystko śmiga Chciałem podziękować osobom, które się zaangażowały Sorry, że post pod postem. Temacik do zamknięcia. Bezzi dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 13 Września 2017 Udostępnij Napisano 13 Września 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi