Fox! Napisano 18 Września 2017 #473024 Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Nick: DHALI ( po resecie Spooky ) Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): Oczywiście, że tak byłem kilka razy adminem i wiem na czym ta posada polega. Oraz posiadałem już tu taj Admina. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6/7/10 Staż w CS-sie: 8 lat Steam / NonSteam: NonSteam Dlaczego Ty: Dlaczego ja, może dla tego że mam dużo wolnego czasu chciał bym pomóc innym Adminom pilnować porządku oraz wyłapywać Cheaterów. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Dzienne granie w CS to tak po 2/3 godziny nie raz 4. Kontakt: GG,PW Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/DHALI/91.224.117.58:27060/ Jeśli chodzi o kulturę to znacznie się poprawiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacior Napisano 18 Września 2017 #473052 Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Ja jestem Na nie było z tobą sporo problemów odbiegające od tego twoje GT jest w kratkę jednego dnia grasz 10 min drugiego 20 a 2 dni temu grałeś 3 godziny dla mnie to gtrochę jest tak pod podanie wybacznie jestem na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyou Napisano 18 Września 2017 #473060 Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Trochę anonimowa z ciebie postać. Z gt różnie bywa .. Czasami jesteś,czasami nie. Z większością graczy nie masz za przyjaznych stosunków, zresztą jak z adminami(na odwołaniu trochę przesadziłeś z nazwą podania,każdy się może pomylić ) Aktualnie na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[Team Hax] Dizek#CS:GO9 Napisano 18 Września 2017 #473075 Udostępnij Napisano 18 Września 2017 na tak +staż +wiek -amx naucz się troche Fox! dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterooo Napisano 18 Września 2017 #473099 Udostępnij Napisano 18 Września 2017 (edytowane) Jestem na nie - micro - GT w kratkę -duże problemy na forum - mało osób Cię zna pograj z 2-3h dziennie podawaj info ,pisz coś na czacie ,daj sie bardziej poznać Za 2-3 tygodnie spróbuj jeszcze raz wtedy może się zmieni mój i reszty werdykt Edytowane 18 Września 2017 przez piterooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fox! Napisano 22 Września 2017 Autor #473528 Udostępnij Napisano 22 Września 2017 Przepraszam Bardzo za wypowiedz ale mogli bycie dać chociaż szanse się wykazać na stanowisku Admina [Team Hax] Dizek#CS:GO9 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zuzia ♡ Napisano 23 Września 2017 #473549 Udostępnij Napisano 23 Września 2017 (edytowane) Ja jestem na TAK każdemu należy się szansa. Dała bym mu 2 tygodnie okresu próbnego. Widać że się stara o to stanowisko że bardzo mu zależy. Aktywny Miły Pomocny GT da radę polepszyć Kulturę znacznie poprawił widać że mu zależy Mikro Sympatyczny Edytowane 23 Września 2017 przez Zuzia ♡ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patunia3344 Napisano 23 Września 2017 #473552 Udostępnij Napisano 23 Września 2017 Na tak Myślę, że się na da na stanowisko Admina Aktywny Kulturalny Wiek Spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyou Napisano 23 Września 2017 #473580 Udostępnij Napisano 23 Września 2017 9 godzin temu, Zuzia ♡ napisał: Kulturę znacznie poprawił widać że mu zależy @Zuzia ♡ Trochę nie pasuje mi twoja odpowiedź do podania . Z tego co wczoraj zauważyłem grasz od wczoraj więc skąd wiesz, że kulture znacznie poprawił? XD Co do podania, zauważyłem że na czacie stara się często pisać, kultura nienaganna, + mało adminów, może ten okres próbny był by dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 23 Września 2017 #473585 Udostępnij Napisano 23 Września 2017 Multikonta. Bezzi i Kyou dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 23 Września 2017 #473586 Udostępnij Napisano 23 Września 2017 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi