Skocz do zawartości

[KOSZ][ODRZUCONE]Podanie na Admina CS:GO #6

Fox!

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: DHALI ( po resecie Spooky )
Doświadczenie (w byciu adminem): Oczywiście, że tak byłem kilka razy adminem i wiem na czym ta posada polega. Oraz posiadałem już tu taj Admina.
Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6/7/10
Staż w CS-sie: 8 lat
Steam / NonSteam: NonSteam
Dlaczego Ty: Dlaczego ja, może dla tego że mam dużo wolnego czasu chciał bym pomóc innym Adminom pilnować porządku oraz wyłapywać Cheaterów.
Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Dzienne granie w CS to tak po 2/3 godziny nie raz 4.
Kontakt: GG,PW
Link do GameTracker'a:  https://cache.gametracker.com/player/DHALI/91.224.117.58:27060/

Jeśli chodzi o kulturę to znacznie się poprawiłem :P

Ja jestem Na nie było z tobą sporo problemów odbiegające od tego twoje GT jest w kratkę jednego dnia grasz 10 min drugiego 20 a 2 dni temu grałeś 3 godziny dla mnie to gtrochę jest tak pod podanie wybacznie jestem na Nie

Trochę anonimowa z ciebie postać.

Z gt różnie bywa .. Czasami jesteś,czasami nie.

Z większością graczy nie masz za przyjaznych stosunków, zresztą jak z adminami(na odwołaniu trochę przesadziłeś z nazwą podania,każdy się może pomylić ;)

Aktualnie na nie. 

Jestem na nie 

- micro 

- GT w kratkę 

-duże problemy na forum 

- mało osób Cię zna pograj z 2-3h dziennie podawaj info ,pisz coś na czacie ,daj sie bardziej poznać

Za 2-3 tygodnie spróbuj jeszcze raz wtedy może się zmieni mój i reszty werdykt 

Edytowane przez piterooo

Ja jestem na TAK każdemu należy się szansa. Dała bym mu 2 tygodnie okresu próbnego. Widać że się stara o to stanowisko że bardzo mu zależy.

Aktywny

Miły

Pomocny

GT da radę polepszyć

Kulturę znacznie poprawił widać że mu zależy

Mikro

Sympatyczny  

Edytowane przez Zuzia ♡

9 godzin temu, Zuzia ♡ napisał:

Kulturę znacznie poprawił widać że mu zależy

@Zuzia ♡ Trochę nie pasuje mi twoja odpowiedź do podania ;) . Z tego co wczoraj zauważyłem grasz od wczoraj więc skąd wiesz, że kulture znacznie poprawił? XD

Co do podania, zauważyłem że na czacie stara się często pisać, kultura nienaganna, + mało adminów, może ten okres próbny był by dobry ;)

watekzamkniety.png

Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko.
Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...