[Team Hax] Dizek#CS:GO9 Napisano 20 Września 2017 #473276 Udostępnij Napisano 20 Września 2017 (edytowane) Data zdarzenia: niedawnoNick gracza: [COSINUS] GUZIECDowody: http://www56.zippyshare.com/v/DYnfjwV6/file.htmlŚwiadkowie: gracze na serwerzeUzasadnienie: Gracz guziec mnie czogle wyzywa od "cweli, śmieciem, bo rodzinie, że bez vipa jestem ci**ą" ogólnie gracz ten zazdrości mi skilla i mnie z tego powódu mnie wyzywa admin @piterooo wczoraj wbił i mu powiedziałem że mnie wyzywa a admin nic... i guziec mnie nie wyzywał mogę pokazać jeszcze kilka ss z wczoraj a dzisiaj zmienił nick na "MarcinekToPizda" serio ? proszę o zbanowanie gracza na 7 dni dziękuję za uwage pozdrawiam . Edytowane 20 Września 2017 przez MarcineK^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterooo Napisano 20 Września 2017 #473279 Udostępnij Napisano 20 Września 2017 (edytowane) Po 1 to nie widziałem jak Ciebie wyzywal bo mnie wtedy nie było więc nie mów że go nie zbanowałem bo nic takiego nie widziałem a jakbyś nie wiedział to ja nie widzę tego co było wcześniej nie mam takich uprawnień Po 2 jakbym widział że cię obraża to bym go od razu zbanował Po 3 tak jak mówiłem nie miałem dowodów że Ciebie wyzywal więc jakby on się odwołał to skąd miałbym wziąć dowody ? Edytowane 20 Września 2017 przez piterooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 20 Września 2017 #473280 Udostępnij Napisano 20 Września 2017 Najlepiej niech zbanuje go jakiś admin na serwerze @piterooo jeśli wejdzie na serwer zbanuj go. W bansie widnieje kilka jego banów gdzie sid i ip jest za każdym razem inny, dlatego nie ma sensu dodawać bana przez strone. piterooo dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyou Napisano 21 Września 2017 #473346 Udostępnij Napisano 21 Września 2017 (edytowane) @Sheriff de la red de Bezzi dało by rade wgrać destroya na serwer? Bo często gracze wchodzą na AB i mimo banów nic to nie daje bo ip inne @MarcineK^^ Pisałeś że miałeś adma na podaniu to wiesz, że bez dowodów się nie banuje, jeśli masz ss-y to zgadaj się z adminem i wyślij je na forum, by nie było żadnych wątpliwości Edytowane 21 Września 2017 przez Kyou [Team Hax] Dizek#CS:GO9 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 21 Września 2017 #473351 Udostępnij Napisano 21 Września 2017 Godzinę temu, Kyou napisał: dało by rade wgrać destroya na serwer? Bo często gracze wchodzą na AB i mimo banów nic to nie daje bo ip inne Z tego co sie orientuje narazie destroya nie będzie, jego skuteczność i tak pozostawia wiele do życzenia. Temacik zamykam, z pytaniami o przyszłość destroya kieruj sie do S@ RYBSON i Kyou dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 21 Września 2017 #473352 Udostępnij Napisano 21 Września 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi