dupadupadupadupa Napisano 29 Grudnia 2015 #374759 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2015 Cześć! Jak już wielu z Was zauważyło (albo i niewielu, ponieważ ja dopiero dziś to zauważyłem), w dziale propozycji na temat MH znajduje się podpięty temat z linkiem do Pajacyka- strony, na której poprzez "klik" pomagamy innym. Jeden klik nie daje wiele, ale gdy dziennie kliknie tysiące osób dzieciaki nie muszą głodować. Dodam, że w tym przypadku to nie działa jak pusty lajk na fejsbuku Link do tematu: http://multi-head.pl/index.php?/topic/68833-pajacyk-pomagajmy/ Wychodzę tutaj z inicjatywą, aby dodać link do Pajacyka, lub do tematu z Pajacykiem i innymi tego typu stronami na stronę główną forum. Gdzie by się to mieściło? Chociażby w informacjach. Znajdziemy tam wybory na Miss i Mistera MH, świąteczne życzenia, i inne za przeproszeniem pierdoły. Może warto dodać tam też Pajacyka i pomagać dzieciakom? http://scr.hu/47cc/jehlp (nie, nie jestem grafikiem) Nie ma co ukrywać- na forum jest już nas bardzo dużo, a większość wchodząca na forum będzie w stanie poświęcić te 5 sekund i kliknąć na brzuszek pajacyka No i byłoby to przypomnienie dla tych, którzy klikają na co dzień, ale są zapominalscy- tak jak ja. Często klikam, ale po pewnym czasie wyparuje mi to z głowy i przestaję to robić. Co Wy na to? Co wy na... pomaganie? http://www.pajacyk.pl/ http://www.poomoc.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 29 Grudnia 2015 #374892 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2015 Na tak, dobry pomysł, skoro komuś to pomoże to czemu nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Propsiq Napisano 29 Grudnia 2015 #374899 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2015 Dobry pomysł.. Ps: Kliknąłem ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 29 Grudnia 2015 #374957 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2015 Bardzo dobry pomysl! Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 29 Grudnia 2015 #375002 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2015 dobrze ze wyszedłeś z ta inicjatywa na taak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKielon Napisano 29 Grudnia 2015 #375015 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2015 Sądzę, że jest to naprawdę dobry pomysł. Niektórzy z Nas spędzają dużo czasu na forum i poświęcenie 30 skund scrollowania na oddanie głosu w stronę dobra to znakomita koncepcja. Jednogłośnie na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 30 Grudnia 2015 #373376 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 To nic nie kosztuje więc czemu nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAROLLO Napisano 30 Grudnia 2015 #375566 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 Bardzo dobry pomysł. Jestem jak najbardziej za! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaFcIo Napisano 30 Grudnia 2015 #375568 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 Bardzo dobry pomysł pomoc sie przyda !!! za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 8 Stycznia 2016 Autor #380402 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 Zainteresuje się ktoś tematem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 10 Stycznia 2016 #381508 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Jeszcze dłuższa strona główną? Nope. Dalej nie mogę zwinąć tabeli serwerów, a Ty tutej chcesz linki dodawać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 10 Stycznia 2016 #381639 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Jeszcze dłuższa strona główną? Nope. Dalej nie mogę zwinąć tabeli serwerów, a Ty tutej chcesz linki dodawać Nie widze problemu, wrzucamy stala linijke tekstu z linkiem w tym miejscu, gdzie jest info o plebiscycie na miss i mistera forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 16 Stycznia 2016 Autor #384065 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 Minęły 2 tygodnie, ruszy ktoś ten temat wreszcie? Pieniądze potrzebne na reklamy- ogłoszenie od razu. Tutaj kwestia drobnej pomocy- mijają ponad 2 tygodnie i wszyscy mają to w dupie. Zamknijcie ten temat, wyje*cie do kosza albo w końcu dajcie to ogłoszenie. Śmieszne już się to robi... Aż tak ciężko się pomaga w dzisiejszych czasach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 16 Stycznia 2016 #384117 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 Bezsensu to takie klikanie nic nie daje. Proszę cie myslisz ze takie cos na prawde dziala? total żenua @@DOWN :like: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 16 Stycznia 2016 Autor #384124 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 Mój post i Pajacyk jest "żenuą", czy też Ty z twoim nieudolnym "trollololowaniem" na Steamie? W sumie smutne, bo jak patrzę na zachowanie takich ludzi to dochodzę do wniosku, że miliony lat ewolucji poszły się jeb*ć. http://scr.hu/47cc/vmm1o Najgorsze w tym wszystkim jest to, że cokolwiek Ci nie odpiszę, Ty i tak robisz sobie z tego jaja i "śmieszkujesz" przed komputerem. Ok, czekam na następną próbę trollowania. Do dzieła! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AgresywnyOgorek Napisano 16 Stycznia 2016 #384186 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 Nic niestety nie mogę zrobić bo nie jestem uprawniony ale no to napewno jest lepszy pomysł niż ciągłe wyświetlanie tematu Miss i Mistera ... a Ty Livio pokazujesz tylko swoje upośledzenie emocjonalne i brak wrażliwości jak i empatii na cierpienie drugiego człowieka . Ciężko ruszyć myszka i kliknąć ? Twój post w tej chwili to "żenua" ! .. tyle ode mnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idek Napisano 16 Stycznia 2016 #384242 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 Mój post i Pajacyk jest "żenuą", czy też Ty z twoim nieudolnym "trollololowaniem" na Steamie? W sumie smutne, bo jak patrzę na zachowanie takich ludzi to dochodzę do wniosku, że miliony lat ewolucji poszły się jeb*ć. http://scr.hu/47cc/vmm1o Najgorsze w tym wszystkim jest to, że cokolwiek Ci nie odpiszę, Ty i tak robisz sobie z tego jaja i "śmieszkujesz" przed komputerem. Ok, czekam na następną próbę trollowania. Do dzieła! Dasz sobie spokoj czy pomoc ustap nie madremu Pstryczek poszedl na Pajacyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 16 Stycznia 2016 #384353 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 Tak to jest jak ktoś myśli że w internetach coś znaczy xDD A wracając do tematu, nie widzę żadnych przeciwwskazań i może w końcu niech coś ruszy z tym tematem albo jakieś info chociaż... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 16 Stycznia 2016 #384374 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 @@aquax , daj znac co o tym sadzisz. Pomagamy i jednoczesnie dzieki temu promujemy w jakis sposob siec. Mysle, ze jest to dobry pomysl, abstrahujac od tego, ze robimy cos dobrego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adonai Napisano 18 Stycznia 2016 #385265 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Teraz tylko klikać i pomagać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kagi Napisano 19 Stycznia 2016 #385368 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 Kliknąłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YellowBoy Napisano 19 Stycznia 2016 #385370 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 To nic nie kosztuje Juz 2dzien klik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
z.r.a.z. Napisano 19 Stycznia 2016 #385375 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 no to poszło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 21 Stycznia 2016 Autor #386582 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Widzę Pajacyk widnieje pomiędzy partnerami, więc pozwolę sobie zamknąć. Dzięki!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 21 Stycznia 2016 Autor #386583 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi