Cannabisek Napisano 26 Września 2017 #474156 Udostępnij Napisano 26 Września 2017 (edytowane) Statystyki do uzgodnienia 1. Klasa SAS Premium Um ; Teleportacja co 2 sec (dlugosc od int) + dodatkowe obrazenia (ilosc do negocjacji) Bron ; ump45 2. Niesmiertelny Um ; na 5 sec moze wlaczyc niesmiertelnosc + 10dmg z uzi Bron ; Uzi Teleportacje w sasie dałem tak na chybił trafił z sekundami oczywiście można zmienić na więcej Jeśli klasy są w miarę dobre mogę pomyśleć nad innymi oraz kilka nowych perkow Edytowane 26 Września 2017 przez Cannabisek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kitmax Napisano 26 Września 2017 #474191 Udostępnij Napisano 26 Września 2017 (edytowane) Co 2 s teleport Wyobraź sobie 3 osoby grające tą klasą w jednej drużynie Drużyna przeciwna ma 0 szanse na wygraną Edytowane 26 Września 2017 przez kitmax Cannabisek dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 26 Września 2017 #474193 Udostępnij Napisano 26 Września 2017 -Sas premium Jeżeli miało by już coś być w stylu tego tp, to lepiej żeby miał to zależne od inteligencji i zasięg nie duży, do tego co minimum 4 sekundy ten czas "skoku" bo inaczej było by to przesadzone. Dmg dodatkowe można by mu było dać myślę że stale 10 bo więcej to już za dużo na późniejszych poziomach. -Nieśmiertelny Klasa w sumie śmieszna, bo na małych poziomach siała by pogrom, do tego patrząc na umiejętność nie można by go był ożenić inaczej niż z noża/granata/miny/rakiety podczas trwania tej umiejętności. Broń dobrze dobrana do klasy ale dałbym 15 dmg dodatkowego zamiast 10 bo mało by bił z niego. Fajnie, że wychodzisz z inicjatywą lecz ostatnie słowo należy do opiekuna. Osobiście jestem za nowymi klasami nie koniecznie tymi, ponieważ ostatnio kilka zostało usuniętych. Pozdrawiam. Cannabisek dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 11 Października 2017 #476035 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 11 Października 2017 Klasy te odpadają. Wyżej wszystko zostało powiedziane. RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 11 Października 2017 #476036 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 11 Października 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi