kitmax Napisano 29 Września 2017 #474520 Udostępnij Napisano 29 Września 2017 proponuję delikatnie osłabić tą klasę gdyż jest zbyt silna (ma 2 rakietki niewidzialność 5 skoków zmniejszoną grawitację i do tego m4, ak oraz 1/15 ) a porównując ją z innym klasami premium daje ją na sam szczyt oczywiście jeśli ktoś jest dobry z avp wybierze kapitana a ci co lubią ciąć ninje ale reszta wydaje się przy nim śmiesznie słaba a co dopiero klasy zwykłe . Lecz najbardziej dołujące w tej klasie jest to że jest prawie wcale nie widoczna (widać ją lecz jeśli cię zaskoczy lub się skampi w cieniu to na 100% zabija ) Więc proponuję chociaż o 1 punkt zwiększyć tej klasie widoczność by nie była aż tak bardzo przestronna (lecz nie ukrywam że bez tego kamuflażu była by dopiero na równi z innymi klasami ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 29 Września 2017 #474522 Udostępnij Napisano 29 Września 2017 Cyber był zmieniany wiele razy i kolejny raz osłabiony nie będzie. Widoczność tej klasy jest jak dal mnie zrównoważona i zmieniona być nie może gdyż jest to jej znak rozpoznawczy tak samo jak ilość skoków. Co do obrażeń z rakiet też przeszedł zmiane i obecnie duch generała bije chyba więcej z tych duchów niż cyber z rakiet. Jak dla mnie kolejna zmiana jest bez sensu, a graczem cybera nie jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 29 Września 2017 #474585 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 29 Września 2017 Cybersuit zostaje bez zmian. Statystyki niektórych klas premium ulegną zmianie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 29 Września 2017 #474586 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 29 Września 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi