Made In Poland Napisano 1 Października 2017 #474772 Udostępnij Napisano 1 Października 2017 (edytowane) Chciałbym się zapytac dlaczego dostałem bana skoro nie mam cheatów i nikogo nie wyzywałem zbanowała mnie HannpYOUTUBE za powód AB . Mam nadzieje że odwołącie bana poniewaz mam u was kupionego vipa i zalezy mi na tym koncie. BUILD 990 SERVER (0 CRC) Server # 9 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : HannpYOUTUBE [AMXBans] Powod : ' AB ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 563212627 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 31.0.127.234 ' [AMXBans] ====================================== Edytowane 1 Października 2017 przez Made In Poland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 1 Października 2017 #474778 Udostępnij Napisano 1 Października 2017 @~Czarna~ wyjaśnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 1 Października 2017 #474780 Udostępnij Napisano 1 Października 2017 http://aquax.hekko24.pl/bansmh/ban_list.php?bid=1222 Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 1 Października 2017 #474781 Udostępnij Napisano 1 Października 2017 Zapraszamy do wykupienia UB bądź zrobienia 100 reklam dla naszej sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 1 Października 2017 #474784 Udostępnij Napisano 1 Października 2017 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi