Kwaczus Napisano 1 Października 2017 #474869 Udostępnij Napisano 1 Października 2017 Nick: KwaczusWiek: 19Doświadczenie (w byciu adminem): Jak to w życiu bywa bujałem się między serwerami, tu i ówdzie Adminem byłemZnajomość AMXX (W skali 1-10): 7Staż w CS-sie: Około 6 latSteam / NonSteam: Na steam posiadam cs:go, cs 1.6 to kwestia kolejnej wypłatyDlaczego Ty: Przebywam dużo na serwerze, jestem konsekwentny, bezstronny, bywa że dyplomatyczny. Lubię dawać ludziom radość z gry eliminując szkodliwe jednostki. Jestem na 9 pozycji w top15, Ci którzy często bywają na serwerze dobrze mnie znają. Ostatnim argumentem będzie coś co zmusi do filozoficznych konkluzji, A dlaczego nie?.Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Wszystko zależy od dnia, nie potrafię nawet podać przybliżonych godzin.Kontakt: Wszelkie komunikatory głosowe prócz Discorda, ponieważ powoduje błędy w moim systemie. Ewentualnie FB.Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27027/top_players/?query=Kwaczus / https://cache.gametracker.com/player/Kwaczus/80.72.40.110:27027/ ps. Konto nie jest pod podanie, pod stare miałem podpięty inny e-mail do którego już nie mam dostępu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darshil Napisano 2 Października 2017 #474968 Udostępnij Napisano 2 Października 2017 Okres próbny. Sam sobie szkodzisz stawianiem min gdzie popadnie...eOgólnie jesteś spk nie ma większych problemów z Tb ale jeśli chcesz pilnować servera sam musisz przestrzegać jego zasad.. Amx znasz .Doświadczenie masz . *A*N*I*M*A*L*M*O*R*D* dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Spr!Nt^^ Napisano 2 Października 2017 #475032 Udostępnij Napisano 2 Października 2017 (edytowane) sam nie wiem grasz na serwie ale zdarza ci sie łamać regulamin wiekszych problemow z toba nie ma mysle ze mozna dac ci szanse na TAK Edytowane 2 Października 2017 przez Centurion d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChudyMax Napisano 3 Października 2017 #475157 Udostępnij Napisano 3 Października 2017 Neutralny nie znam cię i nie kojaże bo miałem urlop zostawię opinie dla reszty administracji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*A*N*I*M*A*L*M*O*R*D* Napisano 4 Października 2017 #475214 Udostępnij Napisano 4 Października 2017 Okres próbny. Zastanawia mnie czy cmd speed umiesz ustawić, z tego bany za cmd. Miny resp, przejście. Taka zasada jak masz steam to graj na nim a nie na Ns. Masz doświadczenie Amx umiesz to się ceni. Darshil dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 9 Października 2017 #475821 Udostępnij Napisano 9 Października 2017 Podanie zamykam na okres 1 tygodnia. W tej chwili podania nie mogę rozstrzygnąć, ponieważ według GT masz 1.5h co nie wystarcza nawet na okres próbny. Za tydzień zobaczymy czy poprawiłeś aktywność i wtedy podejmiemy ostateczną decyzję. EDIT: No cóż, myślę że problem z okresem próbnym sam się rozwiązał Aktywność 4h w ciągu 7 dni nie wróży nic dobrego (minimum admina to 7h) poza tym z tego co widziałem wczoraj dostałeś bana za SG. Popraw aktywność oraz regulamin i zapraszamy za 2 tygodnie. Kwaczus i Darshil dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 19 Października 2017 #476922 Udostępnij Napisano 19 Października 2017 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi