Skocz do zawartości

[ODRZUCONE]A moze tak KroniXXX?

KroniXXX

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: KroniXXX
Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem wielokrotnie adminem na rożnych rodzaju  typu ffa'/cod/jailbreak/surf czy deathrun  oraz posiadałem własną serwerownie w miare sensownie rozwiniętą
Znajomość AMXX (W skali 1-10):8
Staż w CS-sie:  Jakies 6/7 lat
Steam / NonSteam:Steam
Dlaczego Ty:Ponieważ gram często rano  czy popołudniu gdzie mozna powiedziec sedlisko haxów jest największe i nawet sie z tym specjalnie nie kryją więc chciałbym dołozyc swoje przysłowiowe 5 groszy by jakos temu zaradzić  wiem ze moje gt nie wygląda zbyt pięknie  ale szlifuje jak sie da
Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: To zalezy róznie to bywa  nie jestem w stanie określić dokładnosci  ale tak z 3-5 godzin
Kontakt: STEAM_0:0:89568631
Link do GameTracker'a:  https://cache.gametracker.com/player/KroniXXX/80.72.40.110:27008/

Ja jestem na razie na nie z powodów :

Od niedawna grasz 

Nie znam Cie i nie mogę powiedzieć czy jesteś bezkonfliktowy, kulturalny 

Wybacz więcej w stanie nie jestem nic powiedzieć dobrego/złego  na Twój temat łączy to się z tym że od niedawna grasz także pograj jeszcze trochę daj się poznać i dopiero złóż podanie na admina

Zapraszam do przeczytania regulaminu serwera 

Edytowane przez Cannabisek

• Opiekun Sieci

watekzamkniety.png

Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko.
Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...