KroniXXX Napisano 11 Października 2017 #476011 Udostępnij Napisano 11 Października 2017 Nick: KroniXXX Wiek:18 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem wielokrotnie adminem na rożnych rodzaju typu ffa'/cod/jailbreak/surf czy deathrun oraz posiadałem własną serwerownie w miare sensownie rozwiniętą Znajomość AMXX (W skali 1-10):8 Staż w CS-sie: Jakies 6/7 lat Steam / NonSteam:Steam Dlaczego Ty:Ponieważ gram często rano czy popołudniu gdzie mozna powiedziec sedlisko haxów jest największe i nawet sie z tym specjalnie nie kryją więc chciałbym dołozyc swoje przysłowiowe 5 groszy by jakos temu zaradzić wiem ze moje gt nie wygląda zbyt pięknie ale szlifuje jak sie da Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: To zalezy róznie to bywa nie jestem w stanie określić dokładnosci ale tak z 3-5 godzin Kontakt: STEAM_0:0:89568631 Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/KroniXXX/80.72.40.110:27008/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cannabisek Napisano 11 Października 2017 #476014 Udostępnij Napisano 11 Października 2017 (edytowane) Ja jestem na razie na nie z powodów : Od niedawna grasz Nie znam Cie i nie mogę powiedzieć czy jesteś bezkonfliktowy, kulturalny Wybacz więcej w stanie nie jestem nic powiedzieć dobrego/złego na Twój temat łączy to się z tym że od niedawna grasz także pograj jeszcze trochę daj się poznać i dopiero złóż podanie na admina Zapraszam do przeczytania regulaminu serwera Edytowane 11 Października 2017 przez Cannabisek RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 11 Października 2017 #476016 Udostępnij Napisano 11 Października 2017 Jestem na NIE. Powód? Będzie kilka Za wcześnie na podanko, nie masz przegranego minimum godzin, nikt z adminów Cie nie zna. Złóż podanko za 2 tygodnie jak będziesz mieć godzinki i dasz się poznać. Cannabisek dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 11 Października 2017 #476019 Udostępnij Napisano 11 Października 2017 Na Nie. Grasz od 4 dni, to jest wystarczająco za mało. Pograj 2 tyg, daj się poznać i złóż ponownie podanie. Cannabisek dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 11 Października 2017 #476032 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 11 Października 2017 Podanie napisane zupełnie za wcześnie, pograj dłużej i daj się poznać każdemu. Najwcześniej widzimy się za 2 tygodnie od napisania podania. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 11 Października 2017 #476033 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 11 Października 2017 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi