GramNaFarc Napisano 15 Października 2017 #476570 Napisano 15 Października 2017 Witam. Chciał bym prosić o UB ze wzglendu że dostałem perma za podszywke .... A sytuacja wyglądała następująco, grałem sobie na mapa de_zima jak dobrze pamiętam i wyszło tak że musiałem jechać na chwilę do sklepu a był u mnie sąsiad PifPAG i pozwoliłem mu postrzelać... Nie wiedziałem że strzeli mu do głowy zmienić nick .... I moja prośbę kieruje do tego iż tostał bana nick pifpag jako podszywkę GramNaFarcie czy jako GramNaFarcie poszył się pod PifPAG ??? Jeśli jest to pierwsza sytuacja proszę usunąć bana z mojego ip ....
RYBSON Napisano 15 Października 2017 #476572 Napisano 15 Października 2017 @Vix33nek! zapraszam, dowody już jakie takie są ale przedstaw swoje.
Gość Napisano 15 Października 2017 #476579 Napisano 15 Października 2017 (edytowane) No to krótko i na temacik... Sądzę ze tłumaczenie ze byłeś w sklepie nic nie zmienia z racji ze nie ma jak sprawdzić czy byleś tam czy tez nie. Grał/eś na nicku pifpag. Myślę ze tak czy tak nawet jeżeli byłeś w tym sklepie, nie powinieneś dawać grać graczowi który jest zbanowany permanentnie... Dziękuje za uwagę, tyle z mojej strony. Mam nadzieję ze się już pożegnamy mój ulubiony graczu, piona! P.S ban z zmienionego nicku bo gdyby od zobaczył ze wchodzę pewnie by uciekł. Edytowane 15 Października 2017 przez Gość
RYBSON Napisano 15 Października 2017 #476580 Napisano 15 Października 2017 Dowodów nie trzeba było w sumie, bo skoro sam się przyznałeś, że zbanowany gracz grał na swoim nicku na twoim Steam'ie. Bezzi w którymś odwołaniu z podobnego powodu pisał wam, że za takie coś jest perm no i się doczekaliście. Jeżeli nadal chcesz grać na naszej sieci zapraszam do wykonania 100 reklam bądź wykupienia UB.. A Tobie @Vix33nek! dziękuje za czujność. Bezzi dodał reakcję 1
RYBSON Napisano 15 Października 2017 #476581 Napisano 15 Października 2017 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
3
1
Popularne Dni
15 Paź
5
Najaktywniejsi w tym temacie
RYBSON 3 posts
GramNaFarc 1 post
Popularne Dni
15 Paź 2017
5 posts
Popular Posts
RYBSON
Dowodów nie trzeba było w sumie, bo skoro sam się przyznałeś, że zbanowany gracz grał na swoim nicku na twoim Steam'ie. Bezzi w którymś odwołaniu z podobnego powodu pisał wam, że za takie coś jest per
Posted Images