GramNaFarc Napisano 15 Października 2017 #476570 Udostępnij Napisano 15 Października 2017 Witam. Chciał bym prosić o UB ze wzglendu że dostałem perma za podszywke .... A sytuacja wyglądała następująco, grałem sobie na mapa de_zima jak dobrze pamiętam i wyszło tak że musiałem jechać na chwilę do sklepu a był u mnie sąsiad PifPAG i pozwoliłem mu postrzelać... Nie wiedziałem że strzeli mu do głowy zmienić nick .... I moja prośbę kieruje do tego iż tostał bana nick pifpag jako podszywkę GramNaFarcie czy jako GramNaFarcie poszył się pod PifPAG ??? Jeśli jest to pierwsza sytuacja proszę usunąć bana z mojego ip .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 15 Października 2017 #476572 Udostępnij Napisano 15 Października 2017 @Vix33nek! zapraszam, dowody już jakie takie są ale przedstaw swoje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Października 2017 #476579 Udostępnij Napisano 15 Października 2017 (edytowane) No to krótko i na temacik... Sądzę ze tłumaczenie ze byłeś w sklepie nic nie zmienia z racji ze nie ma jak sprawdzić czy byleś tam czy tez nie. Grał/eś na nicku pifpag. Myślę ze tak czy tak nawet jeżeli byłeś w tym sklepie, nie powinieneś dawać grać graczowi który jest zbanowany permanentnie... Dziękuje za uwagę, tyle z mojej strony. Mam nadzieję ze się już pożegnamy mój ulubiony graczu, piona! P.S ban z zmienionego nicku bo gdyby od zobaczył ze wchodzę pewnie by uciekł. Edytowane 15 Października 2017 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 15 Października 2017 #476580 Udostępnij Napisano 15 Października 2017 Dowodów nie trzeba było w sumie, bo skoro sam się przyznałeś, że zbanowany gracz grał na swoim nicku na twoim Steam'ie. Bezzi w którymś odwołaniu z podobnego powodu pisał wam, że za takie coś jest perm no i się doczekaliście. Jeżeli nadal chcesz grać na naszej sieci zapraszam do wykonania 100 reklam bądź wykupienia UB.. A Tobie @Vix33nek! dziękuje za czujność. Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 15 Października 2017 #476581 Udostępnij Napisano 15 Października 2017 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi