happy Napisano 16 Października 2017 #476644 Udostępnij Napisano 16 Października 2017 (edytowane) Nick: initium novum dawniej zwany happy Wiek: 25 emeryt po 70 STEAM_ID: STEAM_0:0:37355263 Link do BanID: http://banid.pl/sprawdz?sid=0:0:37355263Doświadczenie w ocenianiu: ekspert, maniak, najwyższy cel 10 Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Pewnie Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Pewnie i to nie raz Dlaczego Ty?: Ponieważ chce pomóc i naucz UBT jak oceniać dobrze demka. Widzę są z tym kłopoty i chce weprzeć mimo braku wolnego czasu. ssy mnie nie interesują tylko demka. Zawsze znajdę czas aby rano wstać przy herbatce i obejrzeć jakieś demko. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Za dużo, jest moim życiem. Mimo emerytury mam czas aby posprawdzać demko Miesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie): Ta Dwumiesięczny staż na forum: (Tak/Nie): Ta Coś od siebie: @Quebahombre powiedział jak cytuje "Jak nie napiszesz podania to Ciebie za jaja powieszę". Lubię oceniać demka, ogólnie grać w piłkę pracować i robić zadymy. Jestem normalnym człowiekiem. Nie wiem co jeszcze do podania UBT pisać coś od siebie, bo każdy mnie zna. Edytowane 16 Października 2017 przez initium novum klqs, HaZarD, Mamusiaa i 7 innych dodali reakcje 2 4 4 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 16 Października 2017 #476650 Udostępnij Napisano 16 Października 2017 Zestaw pw Missia i happy dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 18 Października 2017 #476840 Udostępnij Napisano 18 Października 2017 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi