Skocz do zawarto艣ci

[ODRZUCONE]Podanie na UBTeam

|^_*|Ogorek|*_^|

Rekomendowane odpowiedzi

Imi臋: Przemys艂aw

Data rejestracji na forum chyba 1 tydzie艅

Czas sp臋dzany na forum: tak z 2-4h dziennie聽

Znajomo艣膰 AMX (1/10):7/10

Czy mia艂e艣 kiedykolwiek admina: Tak 2 razy mia艂em admina

Czy by艂em banowany na serwerze i na forum: Tak 2 razy ( 呕a艂uj臋 偶e by艂em banowany nale偶a艂o mi si臋 i serdecznie za to przepraszam ale bany by艂y na SERWERZE Cod 400 nie na forum)

Steam/NonSteam: niestety NonSteam

Kontakt FB,Skype

Dlaczego Ty ?: Chcia艂bym popr贸bowa膰 funkcji UBTeam Szczerze si臋 przyznaje 偶e jest dla mnie wzorem FunnyPuma Pozdrawiam cie FunnyPuma.Rozpozjane Ludzi kt贸rzy oszukuj膮 i u偶ywaj膮 AIM'a i WH.Gdy bym zosta艂 przyj臋ty na t膮 funkcj臋 nie dopu艣ci艂 bym do STRASZNYCH rzeczy wyrz膮dzonych przez cheater贸w. Czas jaki sp臋dzam w weekendy Jest podany nie w dni szkolne i maturalne.Szczerz臋 si臋 m贸wi臋 偶e Z (j.Polski) nie by艂em najlepszy Ocena z tego przedmiotu 4. Jestem opanowany i kulturalny pomagam rozwi膮zywa膰 konflikty.

Sta偶 jako admin: Tak 7 miesi臋cy

Co艣 od siebie: Mam na imi臋 Przemys艂aw Kasza mam 17 lat za tydzie艅 urodziny Obs艂ugiwa艂em panel admina 2 razy i m贸wi臋 szczerze 偶e nie lubi臋 ludzi kt贸rzy czituj膮. Mam nadzieje 偶e przydam si臋聽Na waszym Forum i Serwerze Cod 400.Je艣li si臋 nie przydam To nic.Najwy偶ej pr贸bowa艂em.

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

watekzamkniety.png

Witaj! Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to, 偶e nie zosta艂e艣 przyj臋ty na rekrutowane stanowisko.
Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zesp贸艂 Multi-Head.pl

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...