|^_*|Ogorek|*_^| Napisano 16 Pa藕dziernika 2017 #476720 Udost臋pnij Napisano 16 Pa藕dziernika 2017 Imi臋: Przemys艂aw Wiek:17 za 1 tydzie艅 18 Data rejestracji na forum chyba 1 tydzie艅 Czas sp臋dzany na forum: tak z 2-4h dziennie聽 Znajomo艣膰 AMX (1/10):7/10 Czy mia艂e艣 kiedykolwiek admina: Tak 2 razy mia艂em admina Czy by艂em banowany na serwerze i na forum: Tak 2 razy ( 呕a艂uj臋 偶e by艂em banowany nale偶a艂o mi si臋 i serdecznie za to przepraszam ale bany by艂y na SERWERZE Cod 400 nie na forum) Steam/NonSteam: niestety NonSteam Kontakt FB,Skype Dlaczego Ty ?: Chcia艂bym popr贸bowa膰 funkcji UBTeam Szczerze si臋 przyznaje 偶e jest dla mnie wzorem FunnyPuma Pozdrawiam cie FunnyPuma.Rozpozjane Ludzi kt贸rzy oszukuj膮 i u偶ywaj膮 AIM'a i WH.Gdy bym zosta艂 przyj臋ty na t膮 funkcj臋 nie dopu艣ci艂 bym do STRASZNYCH rzeczy wyrz膮dzonych przez cheater贸w. Czas jaki sp臋dzam w weekendy Jest podany nie w dni szkolne i maturalne.Szczerz臋 si臋 m贸wi臋 偶e Z (j.Polski) nie by艂em najlepszy Ocena z tego przedmiotu 4. Jestem opanowany i kulturalny pomagam rozwi膮zywa膰 konflikty. Sta偶 jako admin: Tak 7 miesi臋cy Co艣 od siebie: Mam na imi臋 Przemys艂aw Kasza mam 17 lat za tydzie艅 urodziny Obs艂ugiwa艂em panel admina 2 razy i m贸wi臋 szczerze 偶e nie lubi臋 ludzi kt贸rzy czituj膮. Mam nadzieje 偶e przydam si臋聽Na waszym Forum i Serwerze Cod 400.Je艣li si臋 nie przydam To nic.Najwy偶ej pr贸bowa艂em. aureox, 聽klqs i RYBSON dodali reakcje 1 2 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽Ripton Napisano 16 Pa藕dziernika 2017 #476721 Udost臋pnij Napisano 16 Pa藕dziernika 2017 1. Z艂y wz贸r. 2. Jeste艣 u nas dopiero tydzie艅. 3. Nie spe艂niasz wymaga艅. 聽 RYBSON doda艂 reakcj臋 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽Ripton Napisano 16 Pa藕dziernika 2017 #476722 Udost臋pnij Napisano 16 Pa藕dziernika 2017 聽 Witaj! Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to, 偶e nie zosta艂e艣 przyj臋ty na rekrutowane stanowisko. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zesp贸艂 Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi