Superman Napisano 18 Października 2017 #476893 Udostępnij Napisano 18 Października 2017 Data zdarzenia:18.10.2017 koło 22:00Nick gracza:Amor3kDowody:http://uploadfile.pl/pokaz/1242746---dez6.html,http://uploadfile.pl/pokaz/1242747---4zzl.html,http://uploadfile.pl/pokaz/1242748---fqx5.html Świadkowie:gracze on line był tymbark i pare świerzych "twarzy"Uzasadnienie: wiadomo klapki na oczach i placz za miny ja za mniejsze przewinienie/przeklenstwo dostałem bana na 5 godz a tu mimo adminów on line ZERO reakcji nawet kolejna mapke spokojnie pograł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 18 Października 2017 #476898 Udostępnij Napisano 18 Października 2017 Wypisz wszystkich adminow którzy byli w tym czasie na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Superman Napisano 19 Października 2017 Autor #476905 Udostępnij Napisano 19 Października 2017 8 godzin temu, RYBSON napisał: Wypisz wszystkich adminow którzy byli w tym czasie na serwerze. Jako że nie wszystkich znam, ale był przykładowo Funny, Nie wiem czy Tymbark tez jest adminem. A skoro był Funny, to bedzię wiedział, jako że na pewno grał na steamie (chciałem pobrać demko, ale dziwnym trafem nie nagrało wczorajszego dnia(nie pierwszy raz zresztą ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 19 Października 2017 #476906 Udostępnij Napisano 19 Października 2017 (edytowane) @FunnyPuma w dowodach widać kulturę gracza, czy wtedy odpowiednio na to zareagowałeś? @Superman chciałeś pewnie pobrać demo z hltv, z którym na 400 ciągle są problemy. Edytowane 19 Października 2017 przez RYBSON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Superman Napisano 19 Października 2017 Autor #476907 Udostępnij Napisano 19 Października 2017 (edytowane) 6 minut temu, RYBSON napisał: @FunnyPuma w dowodach widać kulturę gracza, czy wtedy odpowiednio na to zareagowałeś? @Superman chciałeś pewnie pobrać demo z hltv, z którym na 400 ciągle są problemy. doczytałem że są . Co do Funny to widać że często zaaferowany grą wiec może z tego to wynika opieszałoć Ale ktoś był wcześniej bo dał mi kick-a za przekleństwo nie bezpośrednio do gracza(zresztą innego bo łaził za mną ) A to oznacza że był przed funnym ktoś jeszcze i sprawe olał Edytowane 19 Października 2017 przez Superman błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 19 Października 2017 #476978 Udostępnij Napisano 19 Października 2017 Po 1 tego kicka dostałeś ode mnie, kultury to Ty nie masz, a piszesz skargę na gracza za kulturę, brawo... Co do tego "olewania", "braku reakcji", reakcją z mojej strony był właśnie ten kick, a to było ostrzeżenie. Dodatkowo żadnych zgłoszeń na u@ nie widziałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 19 Października 2017 #476982 Udostępnij Napisano 19 Października 2017 Od kiedy to musi być zgłaszana na u@ kultura graczy? Po to admin ma możliwość czytania chatu żywych i martwych, żeby reagować. A tu reakcji nie widać, w bansie tak samo . Jeżeli ten gracz wejdzie na serwer to możesz mu dać bana za kulture, a co do twojego braku reakcji to jest to już w rękach @Ania ;) @Inte Tillgänglig Danke:* i @SUNN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 19 Października 2017 #476983 Udostępnij Napisano 19 Października 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi