kanciano Napisano 21 Października 2017 #477264 Udostępnij Napisano 21 Października 2017 Nick:ImPoSsIbLeData ( Od kiedy do Kiedy ): 21.10 - Nie wiem kiedy oddadzą mi internet. Powód: brak internetu od 20.10. Nie wiem kiedy będę miał znów internet więc nie wyrobię normy a brakuje mi chyba 2h. Nie miałem możliwości wcześniej napisać. Brat zjawił się w domu i poprosiłem aby udostępnił mi na chwilę abym mógł napisać do was. Być może jutro już będę miał internet aczkolwiek nie jestem tego pewien. Pozdrawiam. Opiekun, bądź ktoś z wyższej administracji: @Inte Tillgänglig Danke:* Inte Tillgänglig Danke:* dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 21 Października 2017 #477265 Udostępnij Napisano 21 Października 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi